| OanaSall a întrebat:

am o mica dilema.eu si ink doua fete (si grupul nostru de prieteni, bineinteles) iesim in parc cam de la inceputul verii. dilema vine acum. in acele "grup" este un baiat care tot ma "enerveaza" sa zicem asa.nu stiu ce sa cred. ori ma place ori nu, pentru ca am citit undeva ca daca un baiat te place se comporta frumos cu tine. nu zic ca isi bate joc de mine sau ceva, dar incearca sa imi atraga atentia intr-un fel cam ciudat. deci ce sa mai cred? plizzz, help

6 răspunsuri:
| roby096 a răspuns:

Da, asta e clar, teplace. Daca zici, ca vrea sa iti atraga atenti intr-un mod mai ciudat... Nu sunt multi cei ce se poarta frumos, iar de cele mai multe ori acest lucru nu prea are efect. Deci singura solutie e de ati atrage atentia si de a parea interesant

| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

Cel` mai probabil te place`happy

| OnlyBlack a răspuns:

Sincerr eu cred ca ii place de tine si iti spun asta pentru ca si eu am patit la fel cu un baiat care mereu ma enerva si incerca sa imi atraga atentia si dupa catva timp am aflat ca ii place de mine dar te-as sfatui sa-l intrebi chiar tu pe el asata ca sa afli!

| MiaXD a răspuns:

Pai, in primul rand daca un baiat te place vrea sa iti capteze atentia, iar asta se face prin diferite mijloace. in al doilea rand, baietii nu sunt toti la fel, doamne ajuta. Ai putea sa vezi ce comportament are cu alte fete si prin comparatie, ti-ai putea da seama. :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!kiss
Te place fii sigura de asta.trateaza-l cu indiferenta sa vezi cum reactioneaza...sigur simte ceva pentru tine.dar intreabarea e tu il placi pe el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce e asa mare scofala? doamne.parca nu mai rasare soarelelaughing si daca te place ce? si daca nu, ce se intampla? take a life dude