| pissy_1622 a întrebat:

am o mica intrebare pentru voi.am prieten de 1 an de zile.de fiecare data cand il rog sa faca ceva pentru mine nu vrea si a inceput sa se comporte urat cu mine, sa tipe sa vorbeasca urat sa-mi spuna ca nu`i mai pasa ce fac. dar cand ii spun ca vreau sa ne despartim imi spune ca ma iubeste si ca ii pare rau. oare ma iubeste sau se joaca cu mine? Astept raspunsuri.multumeschappy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca te iubeste cu adevarat, cred ca mai degraba e prea orgolois ca sa te lase sa-l parasesti.

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca nu te mai iubeste. Iubire inseamna sinceritate, bun simt, comunicare, respect reciproc, loialitate etc...

mira
| mira a răspuns:

Este mai bine sa te desparti. El vede in tine o fiinta inferioara care trebuie sa-i fie mereu la dispozitie si sa-i suporte toate iesirile.

| Yly a răspuns:

Dacă nu te respectă atunci cum îl poți iubi? Da, probabil e prea orgolios.
Poate cu timpu o să realizeze. poate da poate nu

| Ea.e. a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa il suni odata si sa ii spui punctul tau de vedere : sa il pui in fata faptului.
De ex. ii pui intrebari retorice : Daca eu m-as comporta asa de urat cu tine, tu nu te-ai desparti de mine? Daca eu te-as jigni asa, avand in vedere ca avem o relatie, ti-ar conveni?"

Din cate ai zis pare un baiat dificil, si probabil ca nu ar mai fi stat pe ganduri si ti-ar fi dat papucii.

Incearca sa vb cu prietenii lui sa mai afli ce se mai intampla cu viata lui.
Poate ca joaca rol dublu : odata cu tine si poata altadata cu o alta fata.

Intreaba-l direct : Ma mai iubesti? Asa de mult precum zici? Atunci dc nu ma respecti, dc nu te mai intereseaza de mine decat atunci cand ai tu nevoie."

Provoaca-l la dialog : Uite luam o pauza ca vad ca tu nu ma mai vrei, sa fii multumit, sa nu te mai simti legat de mine, ca vad ca imi vorbesti in sila in ultima vreme.Nu-ti contest decizia. E treaba ta.Pe mine nu ma afecteaza prea tare daca tu ai pe alta si nu ma mai vrei. E pacat ca m-ai mintit daca ai avea pe alta."

Ceva de genul.Va merge.Iti garantez ca ii va da de gandit.Si daca chiar te iubeste te va suna si iti va cere sa va impacati. Daca ai avut dreptate si nu ii pasa atunci chiar va fi indiferent.Asa te vei convinge daca te iubeste sau nu.
Daca te va suna inapoi, incearca sa lamuresti cu el ce a avut in perioada asta de s-a purtat asa de urat. Trage-l de limba.

Te descurci tu.
Pup :*

| claudica a răspuns:

Daca vorbeste urat cu tine nu cred ca te iubeste... lasa-l mai gasesti si altii.

| drg1994 a răspuns:

Mai eu nu cred ca te iubeste sau te iubeste dar el are ceva in minte si vrea sa te tina langa el este prea derutat cred dar cel mai bine trateaza-l si tu cu indiferenta pup sper sa rezolvi problema pa

| alexandra_6462 a răspuns:

Nu cred ca raspunsurile la intrebarea ta sunt prea placute dar sa fim sinceri "Sa cam saturat de tine!". Probabil faptul ca iti spun sa te desparti de el nu va da nici un rezultat avand in vedere ca tu incerci sa-ti rezolvi problema, eu te sfatuiesc sa incerci sa devi si tu ca el, nu intr-o zi ca nu vei reusi, cu timpul, daca el observa si se inmoaie te mai iubeste daca te trateaza la fel sau mai urat problema ta nu poate fi rezolvata. Sa-mi spui daca te-a ajutat SUCCES!

| B.A. a răspuns:

Eu una cred ca profita de tine. Nu-l mai asculta! Fa ceva repede!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comsy comsa