| andreearusu522 a întrebat:

Bună, am o mică mare "probemă" să zicem așa.Sunt în clasa a 8-a și sunt super timidă la școală(în alte locuri de exemplu la rude nu sunt așa). Singura mea prietena e tocilara clasei și aș vrea și alți prieteni dar restul clasei cam fac mișto de mine.Acum mi-e frică să nu fiu așa și la liceu și să stau tot singură.Cum credeți că aș putea să îmi fac prieteni la liceu? Dacă nu reușesc să îmi fac prieteni nici acolo și să fiu tot așa cred că mă sinucid pentru că m-am săturat de viață asta singuratică și să stau toată ziua acasă, să nu am nici un prieten cu care să ies pe afară sau în alte locuri.Practic dorința mea e să fiu un om normal.

Răspuns Câştigător
| Anonim147943 a răspuns:

Primul meu sfat este sa nu te sinucizi. Parintii tai si prietena ta vor fi mai mult decat suparati. Singura pentru toata perioada scolii vei fi doar daca tu nu iti vei face curaj/ Incearca sa iti faci curaj sa mergi la cate un coleg/ o colega din alte clase. Daca cineva te respinge, sa stii ca toti suntem diferiti, unii vor reactiona intr-un fel iar altii in altul. Incearca sa iti faci prieteni in cartier sau alte locuri. Dar repet inca o data: Nu te sinucide! Succes sa iti faci prieteni si curaj de a vorbi cu ei!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

In liceu va fi mai rau, fiindca adolescentii pun deja nume urate la fetele grase si le ocolesc.

Asadar, daca vrei sau fii un copil normal si sa-ti faci prieteni la liceu, fiind admirata si placuta de toata lumea, pune mana serios de pe acum si slabeste, ca burta aia mare cu care mergi la scoala, nu-ti va face cinste si copii te vor bully.