anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica-mare problema.Am avut o relatie la distanta ce a durat 5 luni, ne-am certat dintr-o prostie si de aproximativ 3 saptamani nu mai vorbim.Am pus o prietena sa vb cu el si i-a spus ca viata lui e fotbalul.Stiu ca ma iubeste, ca inca tine la mine(de asemenea si eu), insa as vrea sa fim din nou impreuna, dar amandoi suntem orgoliosi si stiu ca niciunu dintre noi nu va face primul pas spre impacare.Desi sufar dupa el stiu ca e posibil sa nu ne mai impacam, insa nu pot sa il uit, sa mi-l scot din gand si in acelasi timp as vrea sa ii arat ce a pierdut. Un sfat ceva, va rog? vreau sa mi-l scot din cap

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca ai vrea cu adevarat sa ti-l scoti din cap, nu l-ai mai cauta. Un sfat? Uita-l.Mai sunt baieti. Daca eram in locul tau as fi incercat sa discut cu el, macar amici sa ramanem.Orgoliul asta distruge toate relatiile.Calca-ti pe inima si stati de vorba.

| monyk a răspuns:

Buna, daca vrei sa ti-l scoti din cap, nu incerca sa ii arati ce a pierdut, nu il cauta deloc, iesi si distreaza-te cu prietenele, asa poate iti vei face un nou iubit si il vei uita pe acesta.
Viata e frumoasa si nu are rost sa suferi dupa el, sunt atatia baieti pe lume, asadar ai de unde alege.Nu te mai gandi la el, la ce a fost, la ce putea fi...traieste prezentul si lasa in spate trecutul.
DAca e sa va impacati cumva, te va cauta el, nu il cauta tu deloc, e mai bine asa!
Si spus ca relatia era la distanta...pai poate vei avea un alt prieten care sa fie aproape de tine si atunci e mai fainwinking.