Bună! Am o mica mare problema.
Îmi place de un baiat. El nu știe asta. Nici eu nu știu dacă ma place. Am tot zis ca îi spun, ca fac, ca dreg, pana când a plecat. În Grecia. El s-a născut acolo, a venit în România, dar acum s-a întors în țară lui natală. Pentru totdeauna.
Da, îmi pare rău că nu i-am spus.
În ultimele zile am aflat ca îmi place de un alt băiat. E cu 3 ani mai mic decât mine. În fine, varsta este doar un număr. Bun, am încercat sa uit de băiatul care a plecat(nu înseamnă că nu îl mai plac, dar asta e.)
Știți, singura problema este ca...Nici el nu știe ca îl iubesc.Și nici eu nu știu dacă el mă place.
Nu îi pot spune, sunt o fire foarte rușinoasă și îmi este frica.
Nu vreau sa se întâmple ce s-a întâmplat cu celalalt baiat.
Va rog sa îmi dați un sfat.
Multumesc anticipat!
Pss: Va dau un sfat:,, Nu lasă pe mâine ce poți face azi"

2 răspunsuri:
| 2FanMessi2 a răspuns:

Bună,știi cum e dacă ii spuneai băiatului ala din Grecia era greu sa mențineți o relație serioasa la distanta. Și crede ma trebuie sa ai un moment când îți place de un băiat unde sa fiți numai voi doi și sa ii spui ca îți place de el. Fetele care fac primul pas au 70% sansa de reușită pentru ca băieții când vad o fata ca este interesata de ei. Sunt foarte încrezători și vor sa încerce ceva cu fata respectiva. Deci crede ma la majoritatea băieților ai cele mai multe șanse de reușită.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu cati ani ai, fetita?