N-am spus ca trebuie din cluj, ei au venit cu o oferta dar nu mai vine nimeni nici din bistrita n au venit.
Nici eu n-am spus că *TREBUIE* - ideea ar fi să căutați voi acolo în oraș, nu să așteptați să vină cineva la voi.
Faceți ceea ce se cheamă „cerere de ofertă" spuneți ce vreți și cereți o ofertă de preț, eventual alternative la ceea ce vreți voi, până găsiți ceea ce aveți voi nevoie. Nu mai așteptați doar „să vină" cineva, fiți proactivi!
Pffff... Ce problema existentiala. Da-ti seama ce drama. Stai calma ca mu ramaneti fara poze si banchet din cauza celor doi frati, care n-au bani. Daca vreti sa faceti un act de caritate puneti voi mai multi bani, ca sa acoperiti si cheltuielile lor. Dar sa fim seriosi. Deabia a inceput anul, nu crezi ca ar trebui sa ai alte preocupari. Nu de alta, dar ar fi frumos sa apari o singura data in pozele de a 8a...
Cam ai dreptate. Dar na. e ceva nou chestia cu pozele, banchetul sunt putin entuziasmata ..de invatat invat nu e problema momentat am note ok
Nici nu ma indoiam. Acum cativa ani eram si eu a 8a. Si stiu ca te ia valul. Dar totusi... Sa ne pastram calmul.
Bojthe întreabă: