| кא๔ a întrebat:

Am o mica(mare ) problema pentru mine.Sunt in clasa a 7a si sunt in clasa cu un baiat care a fost cu cea mai buna prietena a mea.( cel putin asa am crezut). S-au despartit de N ori si tot eu i-am impacat dar acum e diferit sa-u despartit definitiv si el incearca sa fie cu o alta fata si tot timpul ne-am inteles foarte bine si eu l`am ajutat cu cateva sfaturi si au fost diferite cazuri de exemplu: 1). eram la scoala si doi dintre colegii mei ma`u vazut ca stateam singura in spate si s`au luat de mine iar el mi-a luat apararea... vorbisem cu el cu o seara in urma si ia`m spus ca nu mai am nici un prieten. iar el mi-a raspuns:Hey ma ai pe mine.2). acum patru zile stateam la ora de desen singura in banca si a venit si sa asezat langa mine si m-a intrebat de ce stau singura! si am stat cu el toata ora. unii colegi au crezut ca suntem impreuna dar nu este asa si as vrea sa fie dar nu vreau sa distrug prietenia dintre noi...

idea este ca el place o alta fata si mie imi cam place de el.
acum am 2 intrebari:
1. este posibil ca acea fata de care ii place sa fiu eu?
2. ce ar trebui sa fac sa ii spun ca imi place de el.Adica este putin cam ciudat cred. voi ce ziceti?

dau FUNDA la cel mai bun sfat :* :X

Răspuns Câştigător
| deea_9881 a răspuns:

Cel mai bine ar fi prima data sa-i zici ca tu al placi ( unora dintre baieti le place la o fata sa fie directa ). Dar mai stii poate si el te place.

1 răspuns:
| Lora a răspuns:

Daca nu ii vei spune daca nu il vei intreba nu o sa afli niciodata daca te place sau nu asa ca ia-ti inima in dinti si intreaba-l!