| Crishulinaaa a întrebat:

Am o mica. Mare problema! Peste doua zile plec la mare' iar menstruatia mi-a venit acum 3-4 zile. Nu mi se ca opri pana vineri si nu stiu ce sa fac. Exista vreo pilula sau vreun mod prin care il pot opri? Excluzand ob'urile. Va rog sa ma ajutati' e urgent!

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
lasa draga natura sa isi faca datoria si organismul tau sa lucreze normal, e ceva natural si benefic pentru organism..numai in zilele astea am auzit asa ceva, cum sa fac sa imi intarzie/cum sa fac sa nu mai curga..si va mai mirati de ce apar dereglarile si tulburari in organismul vostru?
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

O zi -doua cat mai dureza CM te poti abtine de la scaldari in mare.Ca doar nu vei avea ciclu pe toata perioada vacantei.
Lasa natura sa-si faca datoria, e benefic.
Oricum e indicat ca acest lucru sa fie facut numai sub supraveghere medicala si numai in cazuri speciale.

| ElenaSA a răspuns:

Daca o opresti faci cine stie ce dezechilibru in organism.Cu dezechilibrul hormonal nu te joci.

| drogh a răspuns:

Daca peste 2 zile pleci la mare, posibil ca menstruatia sa se opreasca pana atunci. In caz de chiar doresti sa o anulezi, consulta medicul si spune-i de Contraceptivele orale & Pilule cu progesteron pentru a avea o recomandare.

| AmiraGodan a răspuns:

Din cate stiu eu poti opri inainte sa-ti vina dar in timpul acesteia, nu cred. Ti-a venit cu 3-4 zile in urma si plus doua zile pana pleci, 5-6 zile. Peste cele doua zile ar trebui sa nu mai ai. Doar daca o sa ai f putin fiind in ultima zi... Doar un ob mic, alta idee nu am.