anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica poveste pe care as vrea sa o impartasesc cu voi. E legata de prietenie.
Am avut o prietenie bazata pe incredere si amuzament. Mereu gaseam motiv sa radem si sa ne bucuram. Incetul cu incetul am ajuns as fim 5 in grupul nostru fericit pana mi-am dat seama de ceva. Aveam o alfa. Intotdeauna faceam ce vroia ea si nimeni nici acum nu si-a dat seama, decat eu. M-am rupt de grupul respectiv, dar am ramas singura. Alfa incearca mereu sa ma faca sa ma simt prost dar stiu ca daca o ignor se va plictisi. Totusi, ma simt prost cand vad ca fac lucruri care le faceam si eu cu ele. Mereu am avut probleme cu prieteni si acum nu am un prieten destul de incredere ca sa ii pot spune ce este in sufletul meu. Sper ca o sa ma ajutati cu niste sfaturi cum sa nu ma mai simt prost si chiar sa fiu puternica.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| ILoveTacos a răspuns:

E bine ca ti-ai dat seama din timp ca erai "controlata".Nu trebuie sa te simti prost cand le vezi distrandu-se, ci mai bine gaseste acea persoana careia sa-i poti spune totul, prieten sau prietena. Daca o sa o gasesti(desi s-ar putea sa dureze ceva vreme) o sa-i poti spune orice, si ea iti va spune orice la randul ei.E un sentiment minunat.

Ai fost puternica prin simplul fapt ca ai reusit sa iesi din grupul lor, si nu ar trebui sa te simti prost.Simte-te mandra ca esti la un nivel mai inalt decat celelalte trei prietene care au ramas sub puterea "femelei Alfa". Pana la urma,tu vei fi cea care va rade la urma, iti promit!

Doar fii sincera in cautarea ta de prietenie, si nu te lua dupa aspecte precum felul in care o persoana arata, popularitatea si chestii de acest gen.

Sper ca te-am ajutat si ca te simti mai bine acum, succes!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai facut bine ca te-ai rupt de grupul respectiv si faptul ca ai ramas singura nu ar trebui sa te faca sa te simti prost, fa-ti alti prieteni si nu mai privi inapoi, foloseste,, ignoranta,,

| Stelutza1990 a răspuns:

realizezi ca si tu esti o alfa? ai identificat lidera si nu ai putut sa o accepti.

| Dutzu98 a răspuns:

Timpul le va rezolva pe toate.Nu trebuie sa le bagi in seama, isi vor da seama mai devreme sau mai tarziu ca te-au pierdut.Incearca sa-ti faci alti prieteni, ca sa vada ca nu iti pasa asa de mult si ca nu te afecteaza.Succes!