| Answer17 a întrebat:

am o mica poveste stranie la care nu gasesc rezolvare. Poate ma ajuta cineva!
Deci, mie si unei vecine imi vin facturile in cutia postala a altei vecine iar de acolo le luam, iar azi era o factura in cutia postala pe care am luat-o, era numele vecinei pe el. m-am uitat de mai multe ori pe ea ca sa vad ce mai scrie pe acolo, la ce este... si scria foarte clar numele acelei vecine. apoi m-am dus ca sa i-o dau iar apoi mi-a spus ca este numele meu pe ea surprise am spus "poftim"? apoi mi-a dat-o inapoi si m-am uitat la ea ca prost`... nu-mi venea sa cred! cum este posibil?
Iar daca te intrebi nu, nu eram nici beat si nici nu fumase-m nimic! si nici nu erau 2 plicuri iar pe unul sa-l fi scapat pe jos...
Vre-o explicatie?
P.S. VA ROG DOAR COMENTARII REFERITOARE LA SUBIECT!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... poate asa ai vrut sa para, greu de crezut ce ti s a intamplat mai ales ca erai lucid la minte

| Answer17 explică (pentru mona):

Nu mi s-a parut pentru ca nu as fi luat plicul daca nu era al meu si apoi m-am si uitat atent la el mai ales la nume, iar cand mi l-a dat inapoi si mi-a spus ca nu este al ei am impietrit...

| ElleElly a răspuns:

Poate e vrăjitoare, iar tu ai deranjat-o când făcea o potiune magica si a schimbat numele de pe plic.da, ar fi putut sa te transforme intr-o broasca raioasa, dar ai fi fost dat drept urmărit si știi continuarea...happy

| Answer17 explică (pentru ElleElly):

Cel mai probabil asta a fost laughing cine stie cate si mai cate a facut laughing)

| ElleElly a răspuns (pentru Answer17):

Da,cam asa e...laughing)