| Zuzza_7963 a întrebat:

Am o mica povestioara care mi-a schimbat viata total... Totul a inceput cand vorbeam cu o prietena foarte buna pe mess cand ea se ofera sa imi de-a si mie id-ul iubitului ei pentru ca avea o mare incredere in mine. Dupa cateva minute baiatul acela intra pe mess si incepem sa vorbim si am tot povestit ca el imi spunea ba pisi, ba zana si tot felul de chesti din astea. Eu eram foarte concentrata pe un chat cand observ ca el imi cere prietenia. Am ramas uimita pentru ca aveam o poza cu el si ii dadusem si lui una cu mine.Pana la urma am acceptat cu promisiunea ca el se desparte a 2 zi de iubita actuala.Pe moment nu realizasem dezastrul ce urma. Ei s-au certat foarte rau si pentru un timp, baiatul acela ma suna si vorbeam mereu pe mess pentru ca nu este din orasul meu. Dupa ei 2 sau impacat si eu am aflat chiar de la prietena mea care era in extaz. Am simtit ca cerul cade pe mine. Dupa toate astea m-am certat un pic cu baiatul, dar el a zis ca si pe mine si pe ea ne iubeste la fel. M-am gandit sa il pun sa aleaga, dar aveam nesiguranta ca o v-a alege pe ea... Dupa toate astea cand am intrat a 2 zi pe mess prietena mea ma ia la rost ca de ce ii dau eu beep la Bebe, iubitul ei si ne-am certat foarte rau.De Pasti vreau sa merg sa ma vad cu el si vreau ca sa fie doar al meu asa ca am cateva lucruri pentru care va cer ajutorul: in primul rand as vrea sa slabesc 5, 6 kg deci doresc un regim care sa nu includa:carne de vita, oua, branza tinand cont ca fac in fiecare zi exerciti fizice timp de 1 ora; a 2 chestie ar fi ca as vrea sa imi indrept parul fara placa, auzind ca exista un procedeu cu ulei incins si as vrea sa imi explicati mai bine ce este cu el; a 3 chestie ar fi ca as vrea sa imi creez un stil vestimentar propriu si as vrea un site cu haine ieftine si daca se poate si cateva ideei de tinute! Dau fundita kissMultumesc anticipat

9 răspunsuri:
| Rheea a răspuns:

E prietena ta cea mai buna, cum poti sa-i faci asa ceva? Dintre atatia baieti, numai pe al ei l-ai gasit? Asteapta sa intalnesti pe cineva din orasul tau, care sa te iubeasca asa cum esti:cu 5-6 kg in plus, cu parul indreptat cu placa si cu hainele tale obisnuite.nu pot sa cred ca te-au vreajit cateva vorbe ale unui tip care, din cate se pare se joaca cu fetele si care pe deasupra mai e si iubitul prietenei tale cele mai bune! TREZESTE-TE! P. S.:crezi ca tu si prietena ta sunteti singurele lui "iubite"? Sa fim serioase, amandoua stim ca nu e asa, pentru ca daca si-a permis sa se dea la tine, care esti prietena foarte buna cu iubita lui, ce crezi ca l-ar impiedica sa se combine cu altele de la el din oras?laughingE chiar penibila situatia asta.menage a3!

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Pfoooa...sincer nu e frumos ce ai facut.Parerea mea.Adik daca era cu ea dc trebuia sa te bagi? Si nu stii sigur daca el chiar te place, mai ales ca ii zice asta si ei, cu care e din nainte.Chiar nu e corect pentru prietena ta.Gandestete cum se simte. Daca u chiar tii la el cred ca ar fi mai bine sa il pui sa aleaga pentru ca altfel nu e corect pentru niciuna dintre voi, doar daca iti convine sa fii a doua tipa.Asta e parerea mea...gandestete mai bine inainte dea a creea un dezastru.

| Anonima307 a răspuns:

Deci in primul rand esti nesimtita! Cum poti sa-i faci asa ceva? Mai ales ca avea incredere in tine! Zdrentele ca tine nu pot fi numite prietenewinking in locu prietenei tale te bagam in spitalwinking

| CosminME a răspuns:

Prietena ta cea mai buna a avut incredere in tine si tu iai aratat ca nu o meriti, cand o sa ramai fara acest cocalar ( numai cocalarii se baga in seama cu "printesa, zana etc.) ai sa iti dai seama cat de mult ai gresit, parerea mea e sa renunti la el pentru ca o prietena buna greu gasesti, baieti sunt o gramada

| 2CrazySthyl3 a răspuns:

WoW, sincer...Este vina ta, de ce chiar a iubitului ei ma? Ziceai ca e prietena cea mai buna!
Puteai alege pe altcineva, mai sunt si altii pe lumea asta.Sorry asta e adevarul.Ca sa slabesti bea ceaiuri dietetice, chiar fac minuni! Funda plsss puppy dog eyes, scuze ca ti-am zis faza cu Bebe dar e adevarat sad. Fundita te rog :*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.thinking stiu eu ce sa zis eu cred ca exista justin bieber si nu cred ca are 40 de ani si nu cred ca poarta masca este un baiat dragut si are 17 ani si povestea asta care ai sciso tu zuzza poate e reala dar cred ca e reala dar justin bieber exista si nu are 40 de ani si are masca deci ce sa zis povestea e reala intr-adevar si na alceva nu mai am de zis By ilincutza

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Zuzico da`mi id u de mess:p ca ma pricep la "densing" dar am nevoie de cateva poze cu tine. cateva informatii. adica sa te ajut sa iti creezi un stil "in care iti sta bine" si care te reprezinta si cu 5, 6 kg hm as avea eu o idee de slabit adica nu trebuie sa slabesti din greutate, nu? u vrei sa iti "modelezi corpul" my Y! MASSANGER ID: vanilladeejay

| kurtisnotdead a răspuns:

Dar zuzza? te-ai impacat cu prietena ta?raised eyebrows