| Havin a întrebat:

Am o mica povestioaralaughing
In seara asta stateam cu catelul meu afara.
Isi facea treburile.La un moment dat s-a auzit un zgomot si cainii vagabonzi din fata blocului au trecut pe langa catelul meu in fuga.
Cand m-am apropiat de Willy(catelul meu) am observat ca era ud pe tot corpul.Ma gandeam ca l-a udat cineva cu apa.
Din curiozitate pun mana pe el si o duc la nas, bai frate :un miros, de mortaciune...hoit...ce-o filaughing. Faza e ca inainte cu 5 secunde il luasem in brate si nu mirosea a nimic ciudat. Deci nu are treaba. So, intrebarea mea este, ce naiba s-a intamplat cu substanta asta lichida de pe corpul lu willy?laughingDeci chiar nu inteleglaughing. Cainii emana substantede genul asta? De curand au fost sterilizati, ma gandesc poate au hormonii treaba aici. Da nu stiu. Spuneti-mi voi, i nu radetilaughingO sa credeti ca sunt o tampita dar chiar nu stiu ce sa cred si is curioasa.Astept parerilaughing

2 răspunsuri:
| xAvrilx a răspuns:

De obicei asa miros cainii uzi.Asa miroase si cainele mau cand transpira sau cand ii face cineva baie.

| Havin explică:

Nu are treaba asta.nu a transpirat...cainele meu nu miroase asalaughing e hoit omule...cum sa miroase a hoit cand ii face cineva baie?straight face

Întrebări similare