| AdelaAde7 a întrebat:

Am o mica problemahee hee am fost cam slaba si mi-am dorit sa ma ingras asa ca m-am apucat acum doua luni aveam 42 kg iar acum am 48-49 nu ma intrebati cum am facut-o laughing nici eu nu stiu pur si simplu am mancat tot ce mi-a venit la mana. Ok deci sa trecem la subiect, imi place acum cum arat e ok se poate si mai bine dar e ok, insa am pus si la burta stiu ca ar fi cam imposibil odata ce te ingrasi sa nu faci burta dar mi-as dori sa scap de ea dar fara sa slabesc din alte parti ale corpuluistraight face cum sa fac asta? Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| zSchizophrenic a răspuns:

Fa multe abdomenebatting eyelashes.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru zSchizophrenic):

Ar trebui sa stii ca abdomenele nu te ajuta sa slabesti. big grin in nici-un caz sa scapi de burta.

| AdelaAde7 explică (pentru aLeXaNdru145):

Dar ce anume ma ajuta? asta ma intereseaza e mine, nu ce nu ma ajuta straight face

| zSchizophrenic a răspuns (pentru aLeXaNdru145):

In caz ca n-ai ctit bine intrebarea, fata a zis ca vrea sa scape de burta.Si abdomenele chiar te ajuta, elimini toata grasimea.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru AdelaAde7):

Ok, evita painea, dulciurile, prajeala, grasimile, carbohidrati... 'iar painea, mananca doar 2 felii pe zi.Incearca sa consumi proteine la fiecare masa in cantitati moderate, consuma "multa" apa, legume, fructe. alearga de 3, 4 ori pe saptamana cate 30 minute sau mai mult. si, bafta! big grin

| AdelaAde7 explică (pentru aLeXaNdru145):

Atunci slabesc peste tot... si nu vreau asta laughing dar merci.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru AdelaAde7):

Nu ai cum sa slabesti dintr'o anumita parte a corpului, cand slabesti pai slabesti peste tot big grin