| curcubeu12 a întrebat:

Buna am o mica problema.Am fost la zilele unei comune iar pe scena a urcat un artist local.Pot spune ca e destul de cunoscut.Am stat aproape de scena iar in timpul unei melodii s-a uitat fix in ochii mei iar apoi prietena mea cu care am fost mi-a zis ca de fapt el s-a mai uitat la mine cam de vreo 2 ori insa eu nu am observat.Problema e ca din momentul in care l-am vazut uitandu-se la mine nu ma pot gandi decat la el.L-am felicitat pe facebook pentru concert, mi-a raspuns si cam atat.Ce sa fac? As vrea sa mai intru putin in vorba cu el insa nici macar nu stiu ce sa-I mai spun.Ma puteti ajuta cu un sfat?happy

4 răspunsuri:
| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Pai are prietena sau nu? Asta e intrebarea care nu prea cred ca te-a interesat

| Luciferrr a răspuns:

Poi ii clar ca il interesezi, intra in vorba, si sigur iti cere numarul de telefon, intra pe fb sa vorbesti cu el, si ii spui ca a fost foarte oke concertul, dar sa nu ii dai prea mult interes, funda?

| curcubeu12 explică (pentru Luciferrr):

Problema e ca deja i-am spus despre concert si nu mai stiu ce sa-i spun pentru ca nu pot intra pe el ca pe un prieten si sa-l intreb simplu:ce faci
Astae problemastraight face

| mihaif a răspuns:

Intreaba-l cum a ajuns la succes, ceare-i sfaturi si incet incet o sa deveniti prieteni... apoi o sa il poti intreba : c e faci happy sper ca te-am ajutat