| Annabella9719 a întrebat:

Am o mica problema.Am venit in vacanta din Anglia in Romania.Bun, asa ca am cumparat o punga mare de hainute pentru singurul meu nepot.Este nepotul viitorului sot dar eu tin la el ca la un nepot de sange.Si pe langa hainute i-am luat si 2-3 jucarii.El are un an si jumatate.Si ca sa nu am problema ca poate nu-i vin hainele i-am luat haine de 2-3 ani.Si mama lui(cumnata)a inceput sa faca urat ca abia la anul o sa le poarte.Ca ea voia haine acum! Si ca de ce i-am adus doar atatea jucarii.Ca avem bani.Ca trebuia sa ii luam mai multe.La nunta la ea ii cerea fratelui ei 1000£ sa-i ofere cadou de nunta.Adica,chiar ma scoate din sarite! Orice facem nu e bine pentru ea! Acum cand am venit fetita mea avea niste jucarii si verisorul ei se juca cu ele si dupa el i le-a luat.Si i-am zis cumnatei ca i-am luat eu lui alte jucarii si ca fetita mea e mai mica si ii plac mult acele jucarii.Nici nu vrea sa mi le de-a inapoi! Ce sa fac? Nu mai pot de nervi! Vreau sa tin legatura cu ea ca imi este drag baietelul...dar ea ma scoate din sarite!

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai cred ca daca vrei sa ii faci cuiva un cadou pentru copil trebuie sa i le faci pe masura lui.Acuma fapta e consumata dar eu nu cred ca ar zice cineva asa ceva.
Esti sigura ca nu aveti ceva datorie la ea, sau nu o luati la misto cu lucurile pe care i le da-ti?
Daca nu atunci incearca sa rupi legatura cu ea pentru ca practic nu e copilul tau, iar daca nu te intelegi cu mama lui nu poti sa o fortezi sa te lase cu copilul ei.

| Annabella9719 explică (pentru Freya1):

Datorie? Mai degraba ei au datorie la noi! Si crede-ma ca i-am luat mereu haine/jucarii de calitate celui mic!

| Freya1 a răspuns (pentru Annabella9719):

Pai atunci nu ii mai lua.Tu ai incercat tot posibilul sa te apropii de ei, dar daca ei nu vor si se comporta urat alta data nu le mai da.

| Annabella9719 explică (pentru Freya1):

Ai dreptate.Desi imi pare rau pentru copilas sad Mai ales ca imi doream ca fetita mea sa creasca langa el.Sa se joace.Doar sunt verisori pana la urma.