| rebecusca a întrebat:

Am o mică problemă cu colectivul clasei și aș vrea să vă aflu părerea. Deci, suntem 19 în clasă, în a10a. Și nimănui, în afară 2, 3 colegi,nu-i pasă de soarta clasei. Cei care mai conștientizează problema nu vor să se implice pentru că nici altora nu le pasă. Și mie chiar îmi pasă. Jaluzelele au cam dispărut, unul cele două dulapuri ale noastre(moștenite de la altă generație) are ușile ieșite din balamale și sunt zgâriate, celuilalt dulap i s-a spart un geam și mai sunt și alte probleme. Aproape nimeni nu vrea să pună piciorul în prag, iar cei care au stricat nu vor să repare.Nici măcar de decorarea clasei, pentru a arăta mai bine, nu le pasă multora. În nimic nu se implică. De fapt, uneori se trezesc realitate și le mai pasă, dar cam rar.Iar diriginta noastră e prea moale, ne tot zice să reparăm de vreo 5 luni, dar nu insistă destul. Tot încerc să schimb ceva, dar nu știu ce să mai fac. Voi ce părere aveți? Vă confruntați și voi cu aceeași problemă?

5 răspunsuri:
| rebecusca explică:

Aș vrea eu, dar dacă m-aș apuca să repar sunt șanse ca mai mult să stric. Așa îndemânare am laughing Pun în practică îndemnul tău în alte probleme ale clasei.

| CrissuCriss1234 a răspuns:

Eu sunt clasa a-VII-a, la noi ogramda de dulapuri au fost rupte tot așa din generație... Dacă ei nu vor nu ai ce sa le faci, încearcă sa vb tu cu diriga ta și sa ii spui tot ce se întâmpla. Poate așa va înțelege și poate e mai dura ....Sau sa vb cu directorul/directoarea poate așa o sa ii prindă frica.și poate o sa plătească

| rebecusca explică (pentru CrissuCriss1234):

Slabe șanse să rezolve diriginta sau directoarea laughing Oricum, mulțumesc pentru părere ^^

| Vulturalb a răspuns:

Incerci degeaba! Crede ma candva am avut un rol la fel ca al tau si am realizat ca ma strufocam singura! So, concluzia: renunta!

| rebecusca explică (pentru Vulturalb):

Mulți îmi spun asta și de multe ori îmi spun eu însămi asta, dar de fiecare dată ajung să încerc să fac ceva laughing