| mulinobianco a întrebat:

am o mica problema, eu cind discut cu prietena mea pe net, ii povestesc ceva, si ea daca nu are dispozitie imi scrie " te-am intrebat? : ) " cum ar trebui sa reactionez atunci? ce sa-i raspund inapoi?

Răspuns Câştigător
| InoTkd95 a răspuns:

Poti sa. i raspunzi in ceva de genul :,, te credeam prietena si ca ma poti asculta si pe mine ca eu te ascult pe tine cand u imi zici ceva, dar se pare ca nu". trebuie sa ii zici ceva care e legat de prietenia voastra si sa o atinga daca cu adevarat te considera prietena buna. Daca nu merge nu ii mai povesti deloc si gata... Succes! pupici:*

5 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Din momentul acela, nici macar un raspuns nu mai merita sa ii dai in schimb.Nu-ti petrece timpul cu cineva cu care nu e disponibil sa isi petreaca timpul sau cu tine.

| marrr a răspuns:

O prietena te va asculta mereu, chiar de nu e intrebata. Este rolul ei ca si prietena, cel putin daca se simte. Daca nu, inseamna ca ori este intr-o pasa proasta, dar din cate zici tu, pare sa se repete.

| denisa_6919 a răspuns:

Inseamna ca nu tie prietena adevarata! straight face

| Avril_2123 a răspuns:

Inseamna ca nu iti este prietena. Reactioneaza si uh la fel cand iti povesteste si ea ceva

| мιку a răspuns:

вυηa.
aя тяєвυι ѕa ιтι ƒa¢ι ρяιєтєηι яєaℓι. ƒιє¢aяє ¢υ aρυ¢aтυяιℓє ℓυι. ρa-ρa