Pff asa am patit si eu aveam breton pe o parte si eu as fi vrut breton drept. si mi l`am taiat dar am taiat prea scurt. si nu aveam de ales decat sa il prind cu o agrafa eu zic sa ti`l prinzi si tu cu o agrafa. peste 1 luna creste. adica mie mi-a crescut
U trebuie s atil dau peste cap pin kid s ati-l prinzi cu un cerc sau cu ceva si astepatzi sa-ti creasca pootzin doop care mergi la un salon sau lasi sa-ti faca cineva care poate sa faca bine si astfel
poati sa ti-l intdrepti si cu placa dar depinde daca se va intinde asa tare parul
Nu ai multe variante... poti sa-l prinzi intr-o parte cu o clama draguta sau poti sa-ti faci masca cu ulei de ricin( se gaseste in farmacii) ca sa creasca mai repede...sau intinde-l cu placa, asa va fi mai lung
Asta am facut si eu.si acum ma injur singuranu prea ai ce sa-i faci.doar sa-l indrepti cu placa. poate se alungeste putin, sau sa-l prinzi cu diverse agrafe in parti.nu ca un mot in frunte.ca sa nu arati de clasa a 2a
Daca nu poti sa-l tii cum vrei tu, cel mai bine are fi sa-l prinzi cu o agrafa
Pai prindel cu ceva dragut si asteapta sa creasca, iar alta data mergi la cineva care se pricepe sa tunda...nu am patit asta pentru ca intotdeauna am avut parul lung. O singura data mi-am tuns breton intr-o parte si mia stat cam naspa dar mi l-am prins si cand a mai crescut a fost super:X...de atunci tot asa mil tund
Poti s il prinzi intr-o parte cu o agrafa frumoasa sau pe mijlocul capului cu un clestisor! si cica am auzit ca uleiul de ricin e bun pentru cresterea parului