| PervBrunette a întrebat:

am o mica problema, imi place de profu' meu de engleza si din cate am auzit si el ma place... stiu ca e ciudat dar nu stiu ce sa fac, vreau sa ies cu el si nu stiu ce sa fac sa fiu doar eu cu el... Ajutor... Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Bianca1001Bia a răspuns:

Uuuuh stii care sunt sanctiunile pentru el? pai doar dosar penal si va fi dat afara de la job, dar hai sa ne punem in pielea ta il placi, dar de unde stii ca si el te placE? ai putea mentiona varsta ta si varsta lui? Si daca cine stie prin ce minune o sa fiti impreuna, fiti in MARE MARE MARE secret! Deci care sunt varstele?

12 răspunsuri:
| irina202333 a răspuns:

Tu ce carte ai citit?

| corbulalbrosu a răspuns:

Nimic mai simplu. Il anunti ca doresti sa inveti/aprofundezi limba engleza si pentru asta doresti sa fii meditata de el la domiciliul lui. Sunt garantate minim 2 ore de "studiu" in doi fara sa dati de banuit.Trebuie doar sa-l convingi ca ai si cu ce sa-i platesti "munca".

| minrest a răspuns:

Nu este etic sa utilizezi prestigiul catedrei ca sa seduci, nici chiar daca ai intentii serioase (casatorie). Ne interzice etica profesiunii sa facem asta, cine o face se descalifica definitiv.

| MskDesign a răspuns:

Cati ani ai?

| Țoglă a răspuns:

Dacă chiar vrei să-i cauzezi probleme mari, îți recomand să ieși cu el la un suc.

| Katherine20 a răspuns:

Asta îmi amintește de Aria și Ezra din Pretty Little Liars laughing love struck

| LoseYourMind a răspuns:

Nu e prea ok sa iesi cu in profesor pana nu termini scoala! Gandeste-te si la consecinte, la cum te vor privi ceilalti si la cum va fi privit si el! Asta ii poate distruge cariera, iar tie sa ti se puna o eticheta gresita! In viata uneori e bine sa alegi ratiunea in locul a ceea ce simti! Fa cum stii ca e mai bine! Succes!

| Manole_Vanessa_1998 a răspuns:

Fa' ce iti spune inima happy

| gladitor a răspuns:

Mmmm....iesi cum mine

| aurelian098 a răspuns:

Spune-mi cum te numesti ca sa stiu unde sa trimit politia ca sa-l aresteze iar pe tine sa te duca la un centru de copii unde tie locul

| PervBrunette explică:

Am 19 ani si el are 21 si sunt in a12a.

| PervBrunette explică:

Mersi apropo.