| BeatriceKnowles a întrebat:

Am o mica problemahappy
Imi place un baiat de la mine din clasa, stam in aceiasi banca insa el e nou venit. La inceput nu imi placea ff tare insa ieri s-a intamplat ceva ciudat.big grin Eram pe hol langa el si simnteam sa-l iau in brate[bine nu am facut asa ceva insa daca mai stateam un pic nu ma mai puteam abtine] el imi arata ceva o hartie dar eu eram asa concentrata la el incat nu imi auzeam ceilalti colegi strigandu-ma. Stateam ff apropiati, el nu a mai vb asa mult cu mine si nu ma striga pe nume imi spunea direct " auzi..." Iar tot ieri se uita intens la mine si cand ma uitam la el isi schimba repede privirea, tot timpul cand iesea din clasa. imi facea cu ochiul. Intorcea capul dupa mine, facuse o inimioara pe tabla si scrisese " tbx" si se uita la mine... iesisem din lab.de fizica si prietenul lui[tot nou venit] era mai infata. si el a stat pe loc pana am venit eu tot ca sa mergem la egal, ma atins pe mana. pana acum nu facea gesturi din astea sau poate facea dar nu bagam eu de seama. insa il plac enorm e cel mai frum baiat din sc. Deci ce sa inteleg de la el? Ca ma place?

Răspuns Câştigător
| Iubbiii_4906 a răspuns:

Pff.:X
cam dabatting eyelashes
e cam evidentlaughing:X
baiatu` asta te placebatting eyelashes.si tu pe elbatting eyelashes.
love struck
apoiiwaiting.ce mai stai?
arata`i ca si tu il placi!:X
sa nu pierzi asa o ocazie.ca nu se stie cand o sa mai ai una!love struck
si nu ca ar fi cel mai frumos baiat din scoalaoh go on.ca nu asta conteazaoh go on.conteaza ca va placeti reciproclove struck.are toate semnelelaughing
succes:*
>big grin

9 răspunsuri:
| YooOlaBolaCuPedale a răspuns:

Sincer cred ca da, poti sa vb cu el mai pe ocolite si sa vezi cam ce ar simti el pentru tine. dar ai grija sa nu isi bata joc de tine, si poti sa vb cu unul dintre prietenii cui buni ...si ink ceva...nu trebuie sa te uiti numai la frumusetea exterioara ci si la suflet, ptrk frumusete o sa treaca cu timpul, iti urez mult succes. funda big grin? baftatongue

| DozeCuVisse a răspuns:

Eu zic ca DA`! si daca nu.tu oricum spune-i ce simti, nu ai nimic de pierdut.

| MadalinaElena5 a răspuns:

Eu cred ca da.

| computerizatul a răspuns:

Eu cred ca te place happy

| BeatriceKnowles explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. :*:*:* v'as da la toti funda!

| AleBlajovici a răspuns:

Cea mai buna metoda ca sa cuceresti un baiat nu este sa il pisalogesti cu imbratisari, pupici si sa para evident ca il placi. Mai intai de toate trebuie sa ii fi prietena apropiata, apoi iubita. Sa vorbesti mereu frumos cu el, sa zambesi atunci cand te priveste, sa il asculti cand iti povesteste despre un lucru pe care l-a facut, cand iti spune despre problemele lui sau prietenii lui. In timp vei observa ca va apropiati tot mai mult, si tu trebuie sa fii draguta, nu obsedata. Chiar daca in sinea ta tii foarte mult la el, si iti vine sa il strangi in brate de sa ii tai respiratia, trebuie sa te controlezi, iar el o sa inteleaga toate mesajele pe care i le trimiti, si poate o sa inteleaga ca il simpatizezi si ca merita sa fie alaturi de tine. Baftawinking.

| BeatriceKnowles explică:

@AleBlajovici- Nu sunt nici chiar obsedata! Doar simnteam nevoia sa il iau in brate...

| daniela_3499 a răspuns:

Pffff...E logic ca te place.Arata`i ca si tu il placi ...Succes

| AleBlajovici a răspuns:

Nu am spus ca tu esti obsedata, ma refeream in general. Exista unele fete care au orarul de la scoala al baietilor pe care ii plac, si ii urmaresc in fiecare pauza, si vorbesc cu ei in fiecare zi, desi ele sunt entuziasmate, baiatul se simte constrans.