| ριтιкaa1998 a întrebat:

Buna!
Am o mica problema. Ma simt putin singura si tot imi doresc un prieten. Dar nu orice prieten, ca asa pot sa-mi fac si acum. Vreau sa am un prieten de care sa fiu indragostita pe bune si el la fel si sa ne iubim si sa fim fericiti.
Dar abia ce s-a despartit prietenul meu de mine si asa. sad
Ce sa fac sa numai ma simt asa singura?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Decât singură în doi mai bine singură cu puțin prieteni/prietene de calitate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei prieten iesi pe afara si cauta-l, stand in casa nu o sa vina nimeni la tine. nu suntem in filme, cand mergem la magazin si vine printul pe cal care iti va promite ca iti va fi fidel pana veti muri intru-un accident amundoi. mai putin ultima parte dar ma intelegi tu laughing.

| Ritsuko a răspuns:

Cu cat cauti mai mult sa te indragostesti, cu atat mai mult nu gasesti.Asteapta sa mai cunosti pe x, pe y; asteapta sa vina dragostea de la sine.

| Zedge a răspuns:

Numele tau contine cifra 1998 si mai mult ca sigur este anul tau de nastere iar la cei 16 sau 15 anisori ai tai nu cred ca a avea un iubit este prioritatea ta in viata acum, e mai importanta scoala crede-ma vei vedea mai tarziu de ce, si nu-ti fa griji va veni timpul potrivit si pentru iubire.

| lorena15 a răspuns:

Stiu cum esmug iesi cu prietenii o sa te ajute:*

| Alandala16616923946 a răspuns:

Cum l-ai gasit pe acela, sigur o sa gasesti altul, dar ai rabdare, esti adolescenta inca ai toata viata inainte, baieti sunt destui. Ca sa nu te mai simti singura practica niste activitati, gen: iesit in oras, la mall, la film, la cumparaturi, chestii de fete laughing Asa e la varsta asta, o sa iti treaca peste cateva zilewinking

| Metallica97 a răspuns:

Pot fi eu prietenul pe care-l cauti happy

| ριтιкaa1998 explică (pentru Metallica97):

Nu stiu nimic despre tine laughing

| Alandala16616923946 a răspuns (pentru Metallica97):

Lol. penal rolling on the floor