| AnaMaria2719 a întrebat:

Buna,am o mica problema.Nu prea stiu ce vreau, daca ma pui sa aleg dintre 2 lucruri o sa-mi ia o vesnicie. M-as gandi cu asta ce fac dar cu asta unde ajung, daca aleg aia regret ca n-am ales cealalta. Zi de zi sunt pusa in fata deciziilor si nu stiu nici la cele mai mici decizii ce sa fac, nici atunci cand imi cumpar ceva, nici cand e de mers undeva, niciodata nu stiu ce e mai bine sa fac. Le spun unor persoane in speranta ca ma vor ajuta dar ele spun mai ai timp sa te gandesti vezi ce vrei mai mult sa faci si aia alege, multumes de ajutor ce pot sa zic.Ce credeti? Ce ar trebui sa fac? Chiar in momentul de fata am de luat o decizie.

5 răspunsuri:
| Spaz472 a răspuns:

Uita-te la Mr. Nobody.o sa iti treaca chestia asta daca te uiti la acel film...

| AnaMaria2719 explică (pentru Spaz472):

Multumesc de ajutor!

| Spaz472 a răspuns:

Si oricum mai bine traiesti clipa din prima decat sa traiesti viata facand alegeri..fiecare decizie duce catre alte decizii deci nu te mai gandi la ele pentru ca nu se vor termina niciodata. Iti recomand acel film pentru ca e vorba despre o persoana care trebuie sa aleaga anumite chestii si iti arata cum alegerile si deciziile iti influenteaza viata. Succes!

| AnaMaria2719 explică (pentru Spaz472):

Multumesc. Imi e mai greu cand ma pui sa aleg de exemplu mergi la tara sau ramai acasa.Ma gandesc daca merg la tara sunt cu familia iar aici cu prietenii. Ce sa fac?! big grin

| Spaz472 a răspuns (pentru AnaMaria2719):

Pai daca nu ai nimic de facut cu prietenii te duci la tara(si invers). Astea nu sunt alegeri grele..gandeste-te la tine. unde te simti mai bine? E normal astea sunt niste alegeri care trebuie sa le treci cu vederea, e ca si cum te-ai intreba daca vrei inghetata de capsuni sau inghetata de ciocolata, la aceasta alegere singurele consecinte sunt ca daca mananci inghetata de ciocolata nu mananci de capsuni si invers. Nu te stresa din cauza alegerilor care sunt prea putin importante...Sunt o gramada de boli care pot aparea din cauza stresului. Succes!