| Anija a întrebat:

Am o mica problema sad sunt cu un baiat impreuna de cateva zile, dar nu ma asteptam la o relatie cu el ( adica suntem din prima zi cand ne-am cunoscut ) imi place de el putin, dar nu stiu paca nu simt nimic pentru el, m-am gandit sa inchei cu el, da nu sunt sigura de asta, imi este mila asa de el, Ce sa fac? Imi dati si mie ceva sfaturi? Va rog eu! sad sad Multumesc!

12 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ai 12 ani, nu?

| Anija explică (pentru KodrutZ):

NU! Am 16!

| KodrutZ a răspuns (pentru Anija):

Mdah, same *** in ziua de azi. Pofta vine sugind, mai stai cu el, poate ii prinzi gustul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere-i puțin timp, dacă de asta ai nevoie!

Răspuns utilizator avertizat
| Charice a răspuns:

Daga mea doar nu te astepti sa fie dragoste din prima zi? mai dai timp poate te vei indragistii cu timpul happy

| Anija explică (pentru Charice):

Nu stiu, simt ca nu sunt pregatita de o noua relatie, e din cauza fostului meu, cand imi aduc aminte ce mi-a facut el simt ca vreau sa le fac si lor asta. adica cu elti baieti cu care vor o relatie cu mine... sad

| Charice a răspuns (pentru Anija):

Atunci draga mea spune-i sa-ti dea timp acelui baiat si daca are caracter iti va lua in serios decizia happy te cam :*

| Anija explică (pentru Charice):

Multumesc mult pentru sfat! :*

| Charice a răspuns (pentru Anija):

Sa cresti mare :*

| Fluturashh a răspuns:

Eu zic sa te mai gandesti inainte de a lua o decizie. Daca nu il placi nu are rost sa stai cu el, dar daca spui ca iti e mila de el cred ca tii macar putin la el. Incearca sa ii ceri sfatul unei prietene sau sa il intrebi ce simte fata de tine si sa discutati sincer...Ii spui ce simti si veti ajunge impreuna la o decizie.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!

| PStressu a răspuns:

Lasa`l, nu`ti fie mila de el, dupa o sa se simta el prea jenat ca ai stat din mila.