| jeniferjess a întrebat:

Buna am o mica problema.sunt foarte confuza.adica imi place de un tip de la mine din scoala(am 14 ani jumatate)si, la fel ca si mine, el e intra 8a.deci,mie imi place de el de 4 ani, ink din prima clipa din care l-am vazut.si cu toate ca el era si este foarte important pentru mine, nu am avut niciodata curajul sa ii spun ceva, nici macar sa il salut iar dansul a aflat ca mie imi place de el si mi se pare ca se da la mine, ca si el ma place dar am auzit ca probabil isi bate joc de mine.adica cand trebuie sa vorbeasca cu mine, vine cu multi prieteni ai lui si ei il imiping spre mine iar in timp ca noi vorbim, prietenii lui se amuza, respectiv colegele.alta problema e ca eu nu prea pot fi eu insami cu el cand vad ca colegii lui se amuza asa... iar eu sunt foarte draguta, apropo.in orice caz, nici eu nu prea am incredere in mine.HELP!

5 răspunsuri:
| valyalexia a răspuns:

Incercati sa va intalniti intr-un loc mai ferit in care sa vb si daca nu ai curaj fa si tu ceva ca sa il atragi cerei sa faca ceva sa te ajute la o problema ...sa vezi daca iti da atentie. el face asa ca sa nu pice de fraier in fata colegilor ca ii place de tine.:*:*:*succes:X

| Macriii a răspuns:

Inseamna ca te place... poti sa-l chemi intr-o pauza si sa fiti doar voi doi si sa-i spui tot ce simti(stiu ca nu e usor pentru ca trec si eu prin asta si nu stiu ce sa fac,)
Daca ai facut asa si a iesit bine spune`mi sa stiu ce sa fac si eu plzz

| Maly_8260 a răspuns:

Inseamna ca el te place dar incearca sa-l inviti udeva unde sa fiti doar voi 2

| jeniferjess explică:

Da...am aflat ca are prietena

| LikeG6 a răspuns:

Cheama'l pe el intr'un loc retras, cand nu este cu prietenii / prietenele, si spune-i ce simti, iar daca si el o sa iti spuna ca simte la fel, puteti sa va sarutati :X Dupaia totul merge de la sine... Dar ai grija, pentru ca doar cand e singur, un baiat este sincer happy