| ingerashpierduth a întrebat:

.am o mica problema.Sunt in clasa a X-a si m-am indragostit nebuneste de un coleg de clasa.Problema e ca eu cred ca si el ma place si vreau sa fiu sigura de acest lucru inainte de a face urmatorul pas.Semnele din care mi-am dat seama ca ma place sunt:uneori in timpul orelor il vad uitandu-se atent la mine, odata mi-a dat o carte iar eu cand am vrut sa o iau ni s-au atins mainile si un timp am stat asa apoi am luat cartea.Voi ce ziceti ma place?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca te place, iesiti la un suc si vorbiti...

| valentingb a răspuns:

Oh, dar ce semne importante si concrete! big grin. Nu, nu pot sa iti dau un raspuns pe baza a doua semne nesemnificative. Dar, pot sa iti spun asta: stai de vorba cu el. Vezi daca ii place sa vorbeasca cu tine, daca iti continua ideea, daca apoi vrea sa mai vorbiti, si cine stie, poate va apropiati putin cate putin. Vine 8 martie, vezi daca se comporta cu tine altfel decat cu restul fetelor. Poate te va invita in oras!happy si daca intr-adevar vrei asta, n-ar fi rau sa ii sugerezi asta, in discutiile voastre" Si, pe cine scoti in oras? Eu cred ca am sa ies singura...sad "winkingwinkingwinking

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Semnalele pe care ti le-a dat nu sun destul de clare.
Dovedeste-i si tu ca il placi, prin comportament.
Da-i atentie!
Zambeste-i!
Intreaba-l de ceva legat de scoala!
Priveste-l!
Iar daca ia masuri te place, daca nu, stai deoparte.
Si nu face tu primul pas, lasa-l pe el.
Succes!

| zurick a răspuns:

Nu cred ca sunt destul de clare semnele cred ca trebuie sa mai observi si altele daca vrei sa fii convinsa ca te place

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Cred ca da. Pune si tu o prietena sa-l intrebe daca te place, asa vei fi sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt semne bune, să fi sigură că da.
Eşti pe drumul cel bun, mult succes!
Te pup!

| Raiiiisa a răspuns:

Eu cred ca simte ceva pentru tine, dar sentimente foarte puternice nu cred ca sunt. Oricat de sigura ai fi tu de ce simte el, niciodata nu o sa stii in totalitate ce simte sau ce gandeste el.Eu zic sa nu te arunci si sa faci tu urmatorul pas ca mai apoi sa nu iti para rau.Asteapta,iar daca e sa fie ceva intre voi, cu siguranta va fi:*

| BSwwatch a răspuns:

Daaaaa,fara discutii, am fazut faza asta si intru-n film, e dragoste "soto"

| Schatzyyyyy a răspuns:

Da cu siguranta, are unele sentimente pentru tine! Incearca sa comunici cu el! Dupa ce va intalniti, o sa vedeti ce face pe urma!

| GirlLăvHell a răspuns:

Sunt semne bune intr-un fel cred ca te place dar ar trebuie sa comunici mai mult cu el ca sa fie 100% convinsa ca te place.happy

| meawyyy a răspuns:

Dupa cum ai spus tu mie mi se pare ca da laughing succes in continuare :*