| Yurim a întrebat:

Buna! Am o mica problemuta si as vrea sa aud si alte pareri. Nu as numi-o chiar o problema, acum fiecare cum priveste. Am intrat de curand intr-o relatie, e o persoana foarte dulce, dar ma deranjeaza un singur lucru, raspunde extreeem de greu la mesaje, in cele mai bune cazuri imi raspunde la minim 3-4 ore dupa ce eu i-am dat un mesaj. Nu as crede ca are pe altcineva sau e interesat de altcineva, am mai vorbit pe aceasta tema cu persoana respectiva si mi-a spus ca ii e greu sa raspunda la mesaje, si nu neaparat greu, dar nu ii place sa vorbeasca prin mesaje, prefera sa petreaca timp cu mine f2f, am inteles chestia asta dar chiar si asa, noi nu ne vedem foarte des, ne vedem cam o data la 3-4 zile, nu tin neaparat sa gasesc solutii sa-mi raspunda mai des la mesaje, dar as vrea sa vad situatia asta si din alte perspective mai ales ca eu sunt o persoana mai overthinker si ma deranjeaza destul de tare acest lucru.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ți-a spus clar ce problemă are. Nu văd ce ar mai trebui spus.

| MarianWLF a răspuns:

E la moda sa comunici prin mesaje dar daca nu e genul suna-l.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu vad o parte pozitiva in refuzul ei sa raspunda la mesaje, fiindca pierdeti toata esenta relatiei atunci cand spuenti in mesaje tot ce faceti iar cand va intalniti fata in fata nu mai aveti ce comenta si atunci ori va plictistiti ori sunteti tacuti ci jenati de rceala care se asterne.
Nu omori o relatie cu mesajele inutile!

| Kufu95 a răspuns:

Ți-a spus că îi place mai mult să vorbească față în față, crezi că ai puterea să îl schimbi cum vrea el, dacă nu dorește?

| 1onur a răspuns:

Îi spui Adevărul ca nu primești atenția pe care are o ai nevoie de la el și nu-i de ajuns doar atâta și faptul câți răspunde greu la mesaje!

Iar răspunsul unic și Adevărat el ți-l va spune!

| AdeA1991 a răspuns:

Asa cum sunt oameni incapabili sa raspunda, sau sa vorbeasca la telefon, tot asa sunt si cei carora nu le prieste textingul.

Sincer, ii apreciez sinceritatea, si fix pentru motivul asta as rezerva ceva timp undeva in timpul zilei unde sunteti amandoi disponibili, fara alte interferente, pentru facetime.

| Becali2077 a răspuns:

Nu puteți să v-ă sunați?, dacă el nu prea citește mesajele, și nici vă întâlniți prea des, a-ți putea vorbi la telefon, sper că te-am ajutat