| Ctynnaa a întrebat:

Buna!kiss. Am o micuta problema, stiu sa ma dau pe role. dar pe patine mi-e frica.de multe ori merg la patinoar, dar ma razgandesc si nu ma mai dau.imi dati un sfat?winking. am mai fost o data la patinoar. dar eram mai micuta.am 14 ani

Răspuns Câştigător
| fly a răspuns:

Exista un sg mod de a reusi in ceva:sa-ti invingi frica.Deci mergi la patinoar si patineaza incet ince. Tine-te de margine si avanseaza cate putin.Incet incet nu-ti va mai fi frica.Garantat! eu asa am facut cu inotul de care imi era o frica, am incput sa ma desprind si sa merg care 1-2 metri, pe urma distanta a fost tot mai mare iar anul trecut am inotat in mare in larg! asa ca :curaj! nu ti se intampla nimic, la maxim cazi un pic si razi!

3 răspunsuri:
| Andra01 a răspuns:

Rolele si patinele sunt cam acelasi lucruhee hee
adica... e nasol cand te dai cu patinele ca atunci cand cazi trebuie sa-ti pui mainile sub fund.ca daca trece cineva peste mainile tale I don't want to see auuu laughing
sincer.incearca o data... e simplu...si frumoshee hee gandeste pozitiv.nu`i mare lucru big grin

| Mihaela987 a răspuns:

Ia 2 prietene cu tine si ar putea sa te tina amandoua la inceput pana prinzi curaj
succes:*

| LaChatte a răspuns:

Exista un sg mod de a reusi in ceva:sa-ti invingi frica.Deci mergi la patinoar si patineaza incet ince. Tine-te de margine si avanseaza cate putin.Incet incet nu-ti va mai fi frica.Garantat! eu asa am facut cu inotul de care imi era o frica, am incput sa ma desprind si sa merg care 1-2 metri, pe urma distanta a fost tot mai mare iar anul trecut am inotat in mare in larg! asa ca :curaj! nu ti se intampla nimic, la maxim cazi un pic si razi!
Rolele si patinele sunt cam acelasi lucru
adica...e nasol cand te dai cu patinele ca atunci cand cazi trebuie sa-ti pui mainile sub fund.ca daca trece cineva peste mainile tale auuu
sincer.incearca o data...e simplu...si frumos gandeste pozitiv.nu`i mare lucru
Ia 2 prietene cu tine si ar putea sa te tina amandoua la inceput pana prinzi curaj
succes:*