| d3nisa202 a întrebat:

Am o mik problema si as dori niste sfaturi! Imi place de un baiat din scoala, dar nu-l cunosc nu stiu nimic despre el! Cel putin cred ca ma palce si el dupa cum ma priveste etc(Stiti voi fetellor)! PArtea buna este ca fac ora de sport impreuna cu clasa lui! nu stiu ce sa fac ca sa ma apropri de el, macar ca amika.va rog raspunsuri multe, as aprecia ff mult!

Răspuns Câştigător
| MeMyseIf a răspuns:

Buna,eu zic sa nu te apropii pur si simplu de el nici ca amica,fiindca o sa apari prost in fata lui.Cel mai bine fii cit mai activa la aceasta ora de sport,doar presupun ca aveti o multime de activitati impreuna,pai uite ca in timp ce faci ce-ti cere profu mai arunca-i niste priviri profunde si dragalase,mai comenteaza ceva(nu neaparat la adresa lui,cum vine situatia). Adica,fii tu insuti,naturala, nu forta lucrurile, lasa sa vie usor si simplu de la sine...insarcinarea ta e doar sa fii deschisa,pozitiva, gindeste-te ce o sa faci cind se va apropia el de tine, reactia ta.El este baiat si el trebuie sa faca primii pasi chiar si daca merge vorba initial de o prietenie.Bafta!

2 răspunsuri:
| kida_1642 a răspuns:

Pai inceraca sa te imprietenesti cu fete de la el din clasa! si asa vei afla cat mai multe despre el1ce-i place si ce nu-i place! si incearca sa faci rost de la o colegade a lui de idd-ul ei de messengerwinking asta e parerea mea daca o sa faci rost de idd o sa vezi ca o sa va imprieteniti cu siguranta.si poate. poatee

| Silvia_7595 a răspuns:

Cred ca ca sa te apropii de el trebuie sa gasiti o tema comuna de comunicare.Pentru a intra cu el in vorba cerei un ajutor la ceva.