Buna,eu zic sa nu te apropii pur si simplu de el nici ca amica,fiindca o sa apari prost in fata lui.Cel mai bine fii cit mai activa la aceasta ora de sport,doar presupun ca aveti o multime de activitati impreuna,pai uite ca in timp ce faci ce-ti cere profu mai arunca-i niste priviri profunde si dragalase,mai comenteaza ceva(nu neaparat la adresa lui,cum vine situatia). Adica,fii tu insuti,naturala, nu forta lucrurile, lasa sa vie usor si simplu de la sine...insarcinarea ta e doar sa fii deschisa,pozitiva, gindeste-te ce o sa faci cind se va apropia el de tine, reactia ta.El este baiat si el trebuie sa faca primii pasi chiar si daca merge vorba initial de o prietenie.Bafta!
Pai inceraca sa te imprietenesti cu fete de la el din clasa! si asa vei afla cat mai multe despre el1ce-i place si ce nu-i place! si incearca sa faci rost de la o colegade a lui de idd-ul ei de messenger asta e parerea mea daca o sa faci rost de idd o sa vezi ca o sa va imprieteniti cu siguranta.si poate. poatee
Cred ca ca sa te apropii de el trebuie sa gasiti o tema comuna de comunicare.Pentru a intra cu el in vorba cerei un ajutor la ceva.
ksm1485 întreabă: