| d3nisa202 a întrebat:

Am o mik problema si as dori niste sfaturi! Imi place de un baiat din scoala, dar nu-l cunosc nu stiu nimic despre el! Cel putin cred ca ma palce si el dupa cum ma priveste etc(Stiti voi fetellor)! PArtea buna este ca fac ora de sport impreuna cu clasa lui! nu stiu ce sa fac ca sa ma apropri de el, macar ca amika.va rog raspunsuri multe, as aprecia ff mult! dau fundita! si voturibig grin

Răspuns Câştigător
| Shagun a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa te complici... Ii ceri direct id-ul si nu cred nu ti-l da. Pentru asta ar trebui sa stii sa raspunzi si la intrebare "pentru ce?" Daca e baiat destept nu pune intrebari laughing. Sau, ca sa eviti o eventuala intrebare, ceri id-ul lui de la altcineva. Apoi stii ce e de facut. Daca te place va face el primul pas.

3 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Spune-i ca.l plakii pana nu e prea tarziuuwinking Nu ristii nu castigii big grin shii spune-i direct nu prin mesaj sau pe mess in fata sau suna.l big grin eu asa am facut si a mers :X baftaa puppy dog eyes fundita? puppy dog eyes

| iSharan a răspuns:

Si eu ma aflu in aceeasi situaite

| pinkystyleツ a răspuns:

Si eu sunt in aceeaci situatiesad dar numai ca eu il vad numai de 2 ori pe saptamana la cursurile de hip hopcryingx(