| denisuca338 a întrebat:

Am o nedumerire si imi este rusine sa o spun dar...sa va explic:
Camera mea este perete in perete cu cea a parintilor mei, iar seara, zic ca se culca dar eu tot aud (stiti voi ce). Chestia e ca ma deranjeaza ca ma considera fraiera. Adica ei chiar nu stiu ca daca trec prin fata usii lor se aude? Bucataria e in fata dormitorului lor, si se aude tot! Am luat apa, ei stiau ca sunt acolo dar tot faceau sa se auda! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| selfieimage a răspuns:

Intr-adevar, asemenea situatie e normala pentru niste persoane implicate in casnicie. Totusi, trebuie sa le explici sa reduca nivelul sunetelor. Consider ca nu esti obligata sa auzi asemenea sunete, mai ales de la o varsta frageda (presupun). Asa ca, reproseaza-le chestia asta, si daca nu accepta, ameninta-i ca vei dormi acasa la o prietena.Si eu am fost copil, si camera mea e chiar langa a parintilor, dar niciodata nu am azuit asemenea sunente, de asta si am avut o copilarie fericita, si am fost ferita de asemenea detalii, pana la o varsta desigur. happy

7 răspunsuri:
| hp8510p a răspuns:

Nimic...este normal sa faca asta

| Hakuouki a răspuns:

Sa te bucuri ca parintii tai au o relatie sanatoasa si ca nu au nevoie sa mearga dupa alti parteneri care le-ar distruge probabil relatia, ignora sunetele, sunt in intimitatea dormitorului lor si tu vei face la fel cand vei creste, baga-ti castile in urechi si aia e. Ori iti fac si tie pofta?

| Blamely a răspuns:

Ce are? eu când eram mic am intrat peste painții mei să văd dacă totul e bine că auzisem "sunete ciudate". Oricum, idea e că-i ceva normal.

| sokey a răspuns:

Da, spune-le frumos sa inceteze daca esti minor/a mai ales. Daca nu, spune-le ca iti aduci prietenul acasa si faci la fel, i-ar conveni?

| Winchester308 a răspuns:

Le spui clar "m-am saturat sa va aud cum dormiti".

| Hace a răspuns:

Tu ce ai vrea sa iti spuna, >>mergi draga noastra la culcare ca noi mergem sa ne f***m?

| RoxaNaa1663 a răspuns:

Eu spun să le da-i pace. şi când termină treci pe la ei şi aruncă-le o privire urâtă să îşi dea seama că ai auzit. asta este. şi tu vei face asta când o să fi de vârsta lor. laughing