Da, ii scriu mai mereu, dar îmi răspunde sec. Are momente când îmi scrie el foarte mult, dar dacă îi scriu eu pare că nici nu îi pasa (si totuși se plânge că nu îi scriu) nu prea îl înțeleg.
Știu, dar mă respinge și nu îmi place. ieri mi-a zis daca pot sa ies azi și i-am zis că da mi-a zis că să vadă dacă poate sa vina sa ne vedem și îmi spune. i-am scris peste 2 ore și îmi răspundea cu "?" Ceva gen "ce mai vrei și tu?" Și apoi să vad pe insta că vorbea cu una in timpul ăla. ce sa mai înțeleg din toate astea?
Dacă vorbește sec asta nu înseamnă că nu vrea sa vorbească cu tine. Și eu sunt genul ala de fata care vorbește foarte sec, și din motivul asta a avut loc și o despartire niciodată nu am un subiect de discuție și deseori dau răspunsuri foarte scurte sau seci, nu cu intenție, doar ca asa vorbesc eu cu majoritatea persoanelor, în schimb am prietene cu care vorbesc mult de nu-mi mai tace gura sau nu mi se mai opresc degetele din tastat
Înțeleg, dar na nu prea îmi place chestia asta. oricum azi a pus pe insta că a vorbit cu una, probabil asta face de 2-3 zile de când îmi tot zice că de pune sa doarmă la 9-10, el care stătea cu mine până dimineața la 9 și dormea după vreo două ore și gata.
Credeți că l am făcut să își piardă interesul fiind mai timida sau face așa că sa vadă dacă îmi place pe bune de el?