Tu ai spus că este mai timid. Te place, dar îi este ruşine. Încearcă şi tu să vorbeşti ceva mai serios cu el.
Baftă.
Da, te place si nu stie cum sa-ti arate. Ce sa faci:sa-l inviti tu undeva in oras, ca de exemplu la un film sau ceva, te descurci tu, important e ca si el te place.
Chiar asa mi s-a intamplat si mie:*faza este sa vorbesti cu el pe messs ca sa aflii mai multe detalii incepi de laun singur buna si se va termina cu gen te iubesc...P.SDaca nu merge fal invidios asa se va vedea mai bine
As vrea sa, l fac invidios da' apoi mi. e frica sa n. o lase balta cu mine, ca vede ca sunt cu altcineva!
Asa am patit si eu dar din placerea de a ma uita la el si de a vorbi cu el sa transformat in plictiseala.Incepusem sa ma plictisesc si stateam mereu cu un baiat si cand credeam ca nu mai ma place a venit la mine si mi. a cerut idNush ce sa zic
Te place, desigur. Incearca sa vorbesti cu el, sa te bagi in seama, ca o sa-ti marturiseasca la un moment dat.
S-ar putea sa te placa fa tu primul pas, cere-i id-ul, vorbiti pe mess. Poate daca vede ca vrei sa va "imprieteniti mai bine" isi da si el drumu' la gura si nu mai e asa timid in preajma ta
Ar trebui sa intri in cercul lui de prieteni, sa va intalniti si sa vorbiti ca intre prieteni.Pe parcurs o sa vezi daca el este interesat de tine asa cum iti doresti tu sau este doar o iluzie, o impresie a ta.Bafta!
MERCI. dar sa stiti ca si mie imi este destul de rusine, totusi e mai mare, si mi-e frica de prietenii lui de ceea cea r putea sa spuna prietenii lui! Mie de el nu mi-e frica, dar de ce ar putea spune prietenii lui DA! dAR ORICUM VA MULTUMESC m-ATI AJUTAT ENORM!