| pinkie_5054 a întrebat:

am o nelamurire in legatuara cu un baiat... deci eu ma inteleg ff bine cu un baiat el e prietenu prietenei mele si m-a intrebat daca imi place de un baiat si i-am zis ca da si el m-a intrebat daca as vrea sa il intrebe daca ma place sau ce parere are despre mine... mrg l-a intrebat si a zis ca nu dar mie mi-a zis baiatu ala ca spunea ca nu dar emotiona. si se comporta altfel intr-un fel nu era relaxat. ce parere aveti ma place sau nu? funda:*

4 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Nu am intzles mai nimic din povestea ta, asa incurcata e.
Sa vedem daca am intzeles bine:
Tzie iti place de prietenul celei mai bune prietene a tale.El te a intrebat daca iti place de un baiat iar tu i ai spus ca iti place iar apoi el s-a oferit sa il intrebe pe baiatu pe care il placi(el nu stia ca despre el e vorba sau nu stiu ce draq) ce parere are depre tine.Si dupa asta nu am mai intzles absolut nimic.
Scuze da nu pot sa te ajut cu nimic din moment ce ai scris atat de neintzelegator.
PS:data viitoare scrie si tu mai detaliat!happy

| pinkie_5054 explică:

Mie nu-mi place de prietenul lui aia mie imi place cu totu de alt baiat... si ala doar sa oferit sal intrebe pala daca ii place de mine dar a zis nu doar ca era emotionat cand a venit vorba de subiectu asta...

| DiaNa357 a răspuns:

Aaaaa, acum m am prins.
Daca era emotzionat si asa, poate baiatu simte ceva pentru tine.happy
:*:*:*te am pupat

| GoLeZ a răspuns:

@yon3 celei mai bune prietene a tale?laughing)))rolling on the floor))))))))))gramatica asta