anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurire!
Ma inteleg foarte bine cu o fata, ea avand 14 ani iar eu 16, faza este ca ma suna mai mereu ma intreaba daca merg afara, cand suntem amandoi afara ne comportam aproape ca "2 porumbei" si chiar ne intelegem f bine!
si nu de mult am aflat ca sa inpacat cu fostul ei prieten, dar nu stiu de ce continua sa se dea la mine, ea nu mi-a spus lucrul acesta ca sa inpacat cu fostul prieten... ea stie ca stau cu o fata dar totusi insista si nu mi-a zis ca sa inpacat cu ala! Ma intrebat daca mai stau cu fata aia, si i-am zis ca cateodata da cateodata nu...
oare dc continua sa se dea la mine?:S

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu mai ești cu cineva, la fel și ea!
Voi ce vreți? Ceva de moment sau pentru mai mult timp?
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Pentru ca te place, si daca u te-ai desparti de aceea fata, s-ar desparti si ea de prietenul ei happy

| LifeFail a răspuns:

Paaibatting eyelashes. Cea mai buna solutie ar fi sa o intrebi personal. Din comportamentul ei se intelege ca este o fata neserioasa, adica se da la tine cand are prieten.worried
Intrebarea e: "Tu o iubesti pe aceasta fata? Sau o iubesti pe actuala prietena?"
Fa-ti mai intai ordine in ganduri, sa vezi ce vrei de la tine si apoi vorbeste cu aceasta fata si lamureste problema.
Bafta!

| Enma a răspuns:

Pentru ca te place si se simte mai bine cu tine decat cu ala? dar nu poate sa-ti spuna asta pentru ca e greu? sa explici asa ceva...

| L7L a răspuns:

Ii place si de tine si de ala sau vrea sa profite de tine sau de celalalt eu zic sa ai grijahappy