| CreatzaBắ a întrebat:

am o nelamurire.plizz ajutati-ma cat puteti de repede.
aseara m-a sunat o prietena si m-a intrebat daca pot merge cu ea la un baiat pe care i l-am recomandat sa isi faca un tatuaj. i-am zis ca da. mi cam frica sa ma duc dar ns dc.big grin
azinoapte am visat ca i-am zis mamei mele ca ma duc pana ns unde.si mi-a zis sa nu ma duc dar eu tot m-am dus.si dup aia nu m-am mai intors.(am murit). dar faza era ca in vis nu eram fata, ci baiat. ce inseamna asta oare? poate inseamna ca moare cineva?sad
eu nu prea cred in vise, dar acum m-am cam speriatcrying
plizz help daca stiti ceva.:*:* dau fundita la cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| enchanted a răspuns:

Visele urate (cosmarurile )sunt de la cel rau ca sa ne distraga atentia si sa ne oboseasca psihic, eu zic sa nu te mai gandesti deloc la vis si din cate stiu cand mori tu sau altcineva in vis inseamna sanatate, ca ti-a murit moartea deci capul sus ca e de bine

5 răspunsuri:
| Piㄨㄨy a răspuns:

Pai atata timp cat sil face la un salon de tatuaje, poti sa te ducihappy. Nu iti recomand sa va duceti la baiat acasa:-s. Kt despre vis, nu-ti face grijioh go on.Visele urate mai pot proveni si din imaginatia ta, din o teama interioara...sau pur si simplu ai mancat ce nu trebuia inainte de culcare, sau te-ai uitat la un film care tea pus pe ganduribig grin
sper ca te-am ajutathappy
funda?:O3

| Ade28Ade a răspuns:

Nu cred ca o sa moara cineva.[ti-o spun din proprie experieta]
eu am visat ca am dat teza la mate si ca nu stiam nimic si ca am luat 1, dar in realitate a fost invers:am stiut totul si am luat 10.
Poate e si la tine la fel.Nu cred ca o sa moara cineva din cauza unui tatuaj.
Cel mai bine ar fi sa mergi cu prietena ta, ea isi face tatuajul, tu stai pe acolo si daca o doare asa de tare incat nu poate sa suporte sa o lase balta.[desi nu cred ca o sa o doara asa de tare...nu ai vazut cate tatuaje au unii baieti...se spune ca fetele pot sa suporte mai mult decat baietii]. Sper ca ti-am fost de ajutor!big grin Succes!

| αℓγήα ツ a răspuns:

Decii
eu propun s t duci ca prietena ta, nu se intampla nimic rau, ia-ti si tu o foaie si deseneaza in timp ce tipu "o deseneaza" o prieteana ta[sau o revista cevawinking]
siii ca visu;-?
paii atunci cand visezi te gandesti intens la un lucru, iar inmintea ta apar si alte ganduri. posibil sa te fi gandti la un baiat, sa te fi uitat la un film in care a murit cineva, iar apoi s reproduci in somnwinking

| Zuzy a răspuns:

Daca te-ai visat p tine murind e d bine Fta! Ti. a murit moarteawinking. Stiu e ciudatthinkingthinking Dra asa se spunewinking din batraniwinkinghappy Deci Don't worry!

| mhg a răspuns:

Şi eu am visat aseară că eram pe moarte şi când a venit momentul, m-am trezit puţin şocată.

Oricum cum a zis şi "blackrose" este ok dacă te duci la salon şi nu la acel băiat acasă.