| RedRose1 a întrebat:

Am o nelămurite şi sper ca ma puteţi lumina: cunosc destul de multe persoane cărora le e ruşine /teama sa cumpere ceva de ca un chioşc / magazin şi am uni prieteni care ma roagă pe Mine sa cer în locul lor ( îmi dau şi bani câteodată; ))). Şi eu nu înţeleg acest gest, adică nu le da nimeni în cap: )), şi nu sunt timizi deloc ( eu deşi sunt timidă nu am aceasta ruşine ) şi nu sunt nici copi imici deloc ( la liceu). Ce însemna aceasta ruşine / teama? De la ce vine? DC?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa nu-i mai inveti asa sa se descurce

| Xpressurself a răspuns:

Au observat ca se pot folosi de tine cu usurinta. sunt comozi pentru ca stiu ca te pot folosi. dar tu le-ai permis asta pentru ca nu ai un scop in viata, nu-ti cunosti sau nu-ti plac calitatile pe care le ai si astfel plutesti ca o frunza pe un rau. mergi unde te duce curenul.
chiar si daca ti-ar pace doar sa inveti cu sarguinta la scoala, sau doar sa practici la modul pro un sport. esti cea mai castigata persoana. un singur lucru care sa-ti placa si sa il faci din tot sufletul te-ar scoate din problemele pe care le ai definitiv.
astfel ei/ele par mai cool si tu apari ca un accesoriu al lor. un fel de achizitie prin care isi demonstreaza superioritatea in fata altora. iti recomand sa le iesi din acest joc si sa-ti gasesti niste prieteni.
trezeste-te.

| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

Depinde ce te pun ei sa ceri big grin e mare diferenta intre un pachet de guma si un pachet de tigari sau o sticla de cola si o bere la doza XD