| mariiia_4064 a întrebat:

am o oarecare problema. imi place un baiat enorm. am fost la aceeasi scoala da nu ne bagam in seama reciproc. de fapt atunci nu imi placea de el pentru ca nu e genul de baiat,, fat-frumos". in vara m-am apucat de acelasi sport pe care il practica si el. tatii nostri sunt fost colegi de liceu. ne intalnim o data pe luna. sportul pe care il practicam e unul care intra in categoria automobilism. in vara m-a chemat la antrenamentul lui sa ma ia in dreapta sa vad cum ar trebui si eu sa merg. am tot vorbit prin smsuri. apoi l-am chemat la film. acceptat dar nu a venit pentru ca avea o un program foarte incarcat. nu m-a deranjat pentru ca stiu cum e programul lui si stiu ca nu ma minte 100%. acum avem concursuri pana in octombrie dar dupa se incheie sezonul 2010 asa ca ne vom vedea numai prin martie. stiu ca pe el il intereseaza cel mai mult masinile. dar as vrea ca prin noiembrie si si in iarna sa iesim la patinoar sau la film. suntem buni prieteni cand ne vedem ne imbratisam povestim pe mess la telefon. eu sunt mai sfioasa de fel. el e diferit de toti baietii pe care ii cunosc. si cred ca imi mai mult decat place... cum as putea sa il chem undeva astfel incat sa nu par fraiera sau sa intrec limitele? el are 15 ani eu 14

Răspuns Câştigător
| federerdinamo a răspuns:

Pai din cate am inteles eu va intelegeti bine. Cand vb pe mess sau prin sms... spune-i ca daca ai timp ai vrea sa mergem prin noiembrie la film sau la patinoar...etc.Sper ca ti-am fost de ajutor>big grin

2 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cred ca te place daca face toate aceste lucruri impreuna cu tine. da-i un telefon si invita-l undeva!
daca te place va spune Da, iar daca nu te place te va refuza politicos.totusi sa nu te superi.vei ramane cu un prieten foarte bun!

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nu stiu ce sa te sfatuiesc, sincer, nu il stresa deodata cu filmul, incearca sa il inviti prin oras, la o plimbare prin parc, nu incerca sa pari disperata, incearca inainte dee toate sa devii o prietena foarteee apropiata de el la care se poate descarca, intreaba-l ceva ce crezi ca lui iar face placere...cu siguranta va vedea ce fata buna esti si poate va combinatihappy