| DenysaAntonya a întrebat:

Am o porblema. E o fata care sta in cartier cu mine, de fapt mi-e si verisoara de-a 2-a. Nu de mult s-a mutat, ea avea o prietena si s-a certat cu ea, in fine.Problema e ca e foarte enervanta, ma suna aproape in fiecare zi ca vrea sa iesim, sa vina la mine..Si cand vine la mine sta foarte mult. Nu o agreez deloc, am mai inventat cateva minciuni ca sa ii spun ca nu sunt acasa si bla, bla, bla, dar nu pot sa o fac la nesfarsit. Ce as putea sa fac sa ma lase in pace? Nu vreau sa ne certam, pentru ca suntem si rude, dar nu vreau sa ma mai caute! Va rog, vreau pareri...E disperata rau.sad

Răspuns Câştigător
| Gorgan_David_1996 a răspuns:

Buna daca vezi ca te mai cauta incearca sa gasesti o metoda de a o indeparta incet si sigur si fara sa o superi cum ar fi azi ies cu cineva sau trebuie sa ajut un prieten sau ma duc la piscina cu femeia etc si de la tatea scuze, isi va da seama dupa un timp ca te sufoca... Funda? happy

3 răspunsuri:
| MotanAndrei a răspuns:

Spun'ei in fata ca nu o suporti. Se v-a supara si cu siguranta te v-a ignora. Alta solutie nu ai. :< Funda? happy

| Correct a răspuns:

Eu le spun oamenilor verde in fata totul, prietenii vor intelege, ceilalti nu ma intereseaza.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Spune-i ca o sufoci mai tare decat pe asfixiati!