Dimineata te trezesti cam devreme, nu ai cum sa stai o ora in pat si sa spui ca ai program incarcat. Stiu cum e, crede-ma. Trezeste-te la 8, stai la pc si incepi sa te pregatesti. Si in clasa a5a nu aveam program asa incarcat. O sa vezi peste cativa ani ce greu e
Hey : asta nu e un program incarcat. si eu am acelasi program ca al tau, dar daca tu iti insirui toooooot ce ai facut ti se pare mai mult ( mai ales c a pui mmmooollte detalii) ( de ex. imi iau pantofi ). Asta inseamna o zi normala, iar daca toooti spun ca e chiar un program incarcat inseamna ca ei chiulesc sau dorm toooata ziua si nu stiu ce inseamna. Funda?
Parerea mea e ca: ar trebui sa scazi din orele de calculator (ceea ce e foarte greuuuuuuuuuuuuuuuuu pentru mine) lasa si jurnalu care ocupa iar destul timp, sau mai poti sa pregatesti ''azi''(seara) hainele pantofii gheozdanul tot si cand te trezesti te pui la pc la 11:30 te imbraci(sau mai din timp depinde) si pleci la scoala (asa scapi dimineata dar in rest...e mult mai greu