| SorynaSweet a întrebat:

Am o poveste mai intortocheata...Deci eu il placeam anul trecut pe un coleg din cls d la mine, adica D. El nu ma placea aproape deloc dar ma placea un alt coleg, C care mi-a cerut prietenia de vreo 3-4 ori si eu nu il placeam.Atunci C mi-a spus ca se va intoarce roata sh etc. Si acum problema e ca eu il plac pe C si cred ca si el ma mai place un pic... Dar vrea neaparat sa se razbune pe mine pentru ca a suferit. Ce sa fac? Va rog dau funda pentru raspunsuri bune big grin mersi big grin

Răspuns Câştigător
| Mike959 a răspuns:

Sa incerci sa-i explici ca la momentul acela aia era situatie si nu puteai fi cu el sa nu-l faci sa sufere! Dar acum ai realizat ca intr-adevar este ceea ce-ti doresti! Bafta

4 răspunsuri:
| SorynaSweet explică:

Dar daca eu ii spun si el va rade de mine?

| Ramona4you a răspuns:

Pai vorbeste cu el si spune-i ce simti pentru el.

| axeman19 a răspuns:

Cel mai bun raspuns e sa vii la minewinking. Dar mai bine iti ceri scuze de la C si daca vrei sa stai cu el ii spui un discurs nici prea lung nici prea scurt de genul imi pare rau dar atunci imi placea de el si nu mi-am dat seama ca ma placi bla bla vrem sa fim in preuna (dar merg la tipu de pe TPU)big grinwinking

| MynameisRallu a răspuns:

Ii spui clar ca il placi si eu sp o singura data daca vr sa stea cu tne.bine inteles ca daca te place trebuie sa accept daca nu inseamna ca vr doar sa se razbune asa e in dragoste mai suferi sper ca te-a ajutat succes!