| Pinky_4803 a întrebat:

Am o prblema cu un coleg care spune ca ii place de mine. Si e foarte insistent. Mie nu imi place de el +ca mi se intoarce stomacul cand il vad. Dar e destul de treaba si nu vreau sa-i spun intr-un mod rautacios pentru ca asi parea imatura + ca s-ar auzi prin clasa si eu nu vreau sa am o reputatie urata sad

Pls Help! Dau fundita :X

Răspuns Câştigător
| DragonFLoW a răspuns:

Cel mai bun lucru este sa-l faci prietenul tau, ca prieten nu ca iubit, poate omul tau de incredere, cine stie daca te place asa de mult o sa fie de mare folos exact atunci cand tu ai mai mare nevoie de ajutor, nu-l respinge sau indeparta daca nu vrei sa-ti strici "reputatia". Atunci cand te va intreba daca vrei sa ieshi cu el, nu-i raspunde doar arata-i in timp ca ai deja pe cineva pe care placi sau esti cu altul daca te place foarte mult nu numai pentru corpul tau si frumusetea ta nu se va baga in relatie. Si in felul asta il vei avea pe stand -by. Poate cine stie in timp il vei placea si u pe el sau el se va schimba. Stii vorba aia " Timpul le rezolva pe toate ".

1 răspuns:
| 2ochiicaprui a răspuns:

B si mie mi s-a intamplat. vb cu el si explica ca nu il placi etc. si poate te va intelege.