| valia234 a întrebat:

am o preblemă şi sper să mă ajutaţi, deci tatăl meu a ajuns în închisoare acum 3 ani, din cauza că nişte oameni a vrut să se răzbune. În acest timp am trăit cu bunica, acum cînd tata sa întors mă cheamă să traiesc cu el, apropo mama a murit cind eram mică, iar acut el si-a găsit altă soţie. Nuştiu ce să fac toţi fac presiuni asupra mea chiar nu ştiu cu cine să rămîn cu tata sau cu bunica, vă rog ajutaţimă

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum doresti tu, cred ca daca se ajunge la instanta se ia in considerare parerea copilului.
E complicat oricum, ar fi bine sa rezolvati asta in pace.
Interesul copilului ar trebui sa fie important atat pentru parinte cat si pentru bunica, deci CE DORESTI TU aia ar trebui sa se intample.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând roagă-i să nu mai facă presiuni asupra ta. Poți să te duci câteva zile să le petreci la tatăl tău și o să vezi cum te simți, dacă nu te poți acomoda rămâi cu bunica ta și îl mai vizitezi uneori. Oricare ar fi decizia ta, sper să găsești înțelegere din partea lor.

Răspuns utilizator avertizat
| Furseculsec a răspuns:

Buna. Eu te-as sfatui sa le spui ca nu esti decisa inca sa te intalnesti si cu tatal tau si cu mama ta vitrega, poate sa stai un weekend la ei sa vezi cum e....ai putea vorbi si cu bunica ta sa vezi ce spune chiar daca probabil va spune sa stai cu ea...depinde si cati ani ai dar in principiu fa ce simti

| AnamariaLoretta a răspuns:

Salut. In aia 3 ani cat a stat tatal tau la inchisoare poate s-a schimbat. Uite, depinde si de varsta ta si cum intelegi lucrurile. Daca iti place stilul de viata pe care l-ai dus in absenta lui poti sa ramai cu bunica ta si sa-l vizitezi pe tatal tau cand vrei tu. Succes!