Buna madutza001! Si eu am fost intr-o drepresie dar nici acum nu-s prea fericita dar macar nu mai sunt cum am fost. Cred ca are nevoie de odihna, sa mearga undeva in excursie intr-un loc frumoas unde e liniste, dar daca a facut asta si nu a mers ar fi bine sa isi schimbe stilul de gandire, trebuie sa-i faci multe complimente si s-o faci sa rada, doar esti prietena ei.Ar fi bine sa se inbrace in culori deschise, sa asculte muzica care te invioareaza, sa nu mai asculte dinacelea triste sau lente.Si sa vorbesti cu ea ca o fata... daica ma refer sa faceti chesti ce fac fetele cand sunt bune prietene, sti se distreaza si sunt foarte deschise, asa trebuie sa fi si tu cu ea. Daca ea isi cauta intodeauna defectele e bine sa-i spui de ex : ''Te-au vazut niste bieti care ma cunoastea si au zis ca esti foarte frumoasa'' Poti sa compari pe o fata cu ea de ex :''Tu esti frumoasa fata decat aia, nu vezi ce nas are tu il ai frumos '' sau cam asa ceva. Si cu baietul acela cu care s-a despartit inseamna ca a trait a adevarata trauma, ar fi bine sa-i spui sa-si caseasca un hobby care ar face-o fericita.
Bafta!