| AllyPitica a întrebat:

Am o prietena care cam se indeaparteaza de mine, nu mai vorbeste mult cu vorbea cu mine! De mica a fost geloasa pentru ca ``am produs``mai mult decat ea! Se mai crede si una din satanisti asa ``EMO``! Imi puteti da si mie un raspun? Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa-i spui sincer ce simti. Spune-i si ei ce ne-ai spus noua...

2 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Daca prietena ta se indeparteaza de tine inseamna ca v-ati schimbat amandoua si pur si simplu nu se mai simte bine in prezenta ta.Si ce inseamna "am produs"? Ai avut rezultate mai bune la invatatura, un succes mai mare la baieti? Oricum, nu e de mirare ca nu prea mai vrea sa stea cu tine avand in vedere ca te consideri superioara ei.Probabil ca si ea vede atitudinea asta.Ar trebui sa o apreciezi mai mult si sa-i dai de inteles ca vrei sa ramaneti prietene.

| AllyPitica explică (pentru anss23):

Suntem prietene bune decat eram mici! Si acum sta ascunsa si pe Facebook, strig ca nebuna si nu ma aude! Nu ma consider superioara ei o consider ca pe o sora mhea! Prin ``am porodus`` mai mult ca ea ma referam ca e un pic geloasa! Eu o inteleg foarte bine si o iubesc, dar ea nu ma intelege Vrea ea mereu sa fie sus in centrul atentiei! sadnimic nu intelege! sad

| anss23 a răspuns (pentru AllyPitica):

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa-i spui sincer ce simti. Spune-i si ei ce ne-ai spus noua...