Dacă spui că se poartă ciudat, nu te ia la mișto sau face glume proaste, te minte etc. este posibil să aibă o problemă care să o macine. De regulă persoanele care au pățit ceva ce vor să țină pentru ei, se schimbă, se comportă mai ciudat.
Sfatul meu este ca într-o zi s-o chemi la un suc, mergeți amândouă la terasă, bârfiți umpicuț. Spune-i ce s-a ți s-a mai întâmplat în ultimul timp, astfel o să simtă că tu îi împărtășești secretele. Apoi, în drum spre casă întreab-o dacă are ceva pe suflet și spune-i ce simți tu. Explică-i că tu o vezi mai schimbată, mai rece și că poate avea încredere în tine să-ți spună orice o macină pentru că ții la ea și o să-i fii alături. Eu zic că dacă are încredere în tine și-i vorbești calm, îi arăți că ești un bun ascultător o să-ți spună.
Succes!
Depinde in ce sens se poarta ciudat.Cred ca ar trebui sa va intalniti si sa vorbiti intre 4 ochi.Intreab-o daca totul e in ordine, ar putea avea ceva probleme de care tu nu stii. Daca nu vrea sa-ti spuna vorbeste si cu prietenii ei mai apropiati sau cu cineva din familia ei.Nu lasa timpul sa treaca, cu cat mai repede rezolvi lucrurile cu atat mai bine. Bafta!
Da, credeti-ma si eu am avut ceva probleme personale de genul, si cum eu tin in mine de obicei, bineinteles ca nu mi-a spus. Iar cand a venit la mine si mi-a spus " Te porti ciudat!" m-am simtit destul de nasol.
Deci in fata nu-i zi, incearca sa vorbesti mai mult cu ea, sa o faci sa se deschida.
misauratcuviata întreabă: