| Zuzu_1832 a întrebat:

am o prietena care ii place de un baiat cu sase ani mai mare faza este ca eu am fost cu el, inca mai vb, dar prietenei mele ii trece prin cap sa ii trimita biletele i-am zis sa ii fac cunostinta cu el dar aceasta nu vrea, cum poate face sa il atraga?
Nish lucruri ceva?

7 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! cred ca mai bine ai incerca sa o convingi sa te lase sa le faci cunostiinta.Chestiile cu bilete sunt pentru copii in plus el este mai mare ca ea si probabil are alte pretentii de la o fata.succes.funditaz?

| anyska a răspuns:

Hm... Pai ca sa il atraga. trebuie intai ca baiatul sa o cunoasca... Pune-o sa-l intrebe odata daca te-a vazut sau asa. happy. Apoi dupa ce face cunostinta daca va fi ea insasi va fi ok big grin

| BurN a răspuns:

Pai te-ai gandit ca nu accepta pentru ca fata e mai mica cu 6 ani decat el? De obicei baietilor (eu) le plac fetele ori de aceeasi varsta sau mai mature de cat ei.parerea mea.

| NoLimit a răspuns:

Poy poate acel baiat nu vrea sa se bage intre voi, mai ales daca a stat cu tine, e o reactie normala a lui, si esti sigura ca nu mai are sentimente pentru tine, mai ales daca voi inca mai vorbiti?

| Zuzu_1832 explică:

Va rooooooggg!

| Zuzu_1832 explică:

Si eu sunt de aceeasi varsta ca ea

| Zuzu_1832 explică:

De fapt el nu o cunoaste si ea l-a admirat de la distanta