| Aleeeeeeee a întrebat:

am o prietena care ma copiaza in tot cea ce fac. Asta a inceput de cand eram mica sa imbraca exact cu ma imbracam eu, acum ma copiaza tot mai mult nu mai suport.

Haine isi ia la fel ca ale mele

Acum 2 zile ea a venit la mine si eu aveam o poza la google, pentru ca am cont, astazi am fost la ea, credeti ca nu si-a facut si ea cont?

Ma copiaza chiar si cum ma leg la siret, poate vi se pare absurd dar ea edevarat eu ma legam altfel la siret si a doua zi ce credeti, s-a legat si ea la fel ca mine.

Am incercat sa vorbesc cu ea dar continua sa ma copieze. Nu o mai suport eu incerc sa fiu originala si ma imbrac tot timpul altfel dar ea ma copiaza.

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ar trebui sa fi mandra ca esti un model pentru ea! Stiu ca poate fi enervant ca cineva sa se imbrace la fel ca tine, mai ales cand vrei sa fi unicat, dar fa in asa fel ca tu sa ai stralucirea originalului, ca sa se vada ca ea este copia!

| Vizitiul a răspuns:

Sper sa nu plagieze si felul tau de a scrie.
Lipsesc virgulele din fata conjunctiei coordonatoare adversative "dar".
"Cea ce fac", eventual : "ceea ce fac". Astea-s greseli majore maihappy.

| juniper a răspuns:

Incearca sa faci ceva ce ele nu pot, de exemplu fa sport in vacanta ca la scoala sa fi mai buna la orice, incearca sa te cateri pe franghie, daca este la voi, fa ceva ce tu crezi ca ele nu pot imita.

| Sin a răspuns:

Prietena ta e cam lipsita de personalitate. Poti purta o discutie deschida cu ea in privinta asta, sa-i spui ca te cam deranjeaza faptul ca te copiaza si ca ar trebui sa incerce sa isi formeze propriul stil si personalitate.Ca altfel lumea o va considera falsa, o copie ieftina. O poti ajuta chiar tu sa se regaseasca, fi atenta la lucrurile care ii plac (ce gen de muzica asculta, ce culori ii plac, etc) si incearca s-o ajuti sa fie si ea originala in propriul ei stil!

| ANoNim_7814 a răspuns:

Paler... daca ai ceva mai bun de zis zi acum sau mai bine...
deci
si mie mi s-a intamplat acelasi lucrustraight face
si'a luat boxeri ca ai meistraight face
era obsedata
pana intr'o zi. am prins un moment cand eram cu mai multi prieteni si i'am zis mai tare ca nu am nevoie de copie fidela daca aveam nevoie o alegeam pe ea si ca nu vreau sa fiu copiata...pentru ca orice om e originalstraight face si ca m-am saturat si. de atunci vb dar mai putin.cred ca asa se va rusina si ea si va mai inceta sa te copiezewinking
love struck

| AaNnCcUuTtZzAa a răspuns:

Buna!

Si eu am trecut pritr`o situatie asemanatoare.[ma rog.nu de cand eram mica].
Numai ca eu nu am avut o prietena ci 2.Au inceput sa`si faca parul la fel ca mine...Ma copiaau si la imbracaminte.etc!

Pana intr-o buna zi cand le-am spus ca sunt niste plagiatoare care altceva in afara sa ma copie nu stiu! [cu toate ca le-am vorbit cu calm]
Si de atunci nu prea ma mai copiaza.recunosc ca acele vorbe ne-a cam distrus totusi putin prietenia. dar nah`. decat sa ma copie.trebuia sa le`o spun!

| LaLaLakin a răspuns:

Dai o palma si spune. i sa isi gaseasca alt idol, ca pe tine te enerveazalaughing

| AlinSUNT a răspuns:

Fa ceva care ea nu poate face!

| Underground_8492 a răspuns:

Dai doua, eventual trei perechi de palme

| sunnydays a răspuns:

Si eu am fost intr'o situatie asemanatoare, cand eram ceva mai mica, chiar daca nu era atat de grav, pers respectiva imi imita/copia comportamentul, atitudinile, si era foarte deranjant. acum lucrurile au revenit la normal.cred ca pentru ca am mai crescut. cred ca si la voi e o situatie temporara.

| Katarind a răspuns:

Nu cumva ar trebui sa te simnti flatata?happy
Esti un model bun de urmat, si, poate este invidioasa.
Orice ar fi, nu cred ca ar trebui sa te superi pentru ca iti spune intr-un mod mai indirect ca esti mai buna decat ea.
Plus ca copia nu are valoare happy.
O sa isi dea seama in cele din urma.