Bună.
Îţi înţeleg situaţia, fiindcă am trăit-o şi eu din păcate. Ideea stă în felul următor: la fel cum dragoste cu forţa nu se poate, tot aşa este şi în cazul prieteniei. Dacă ea nu mai vrea să fie prietenă cu tine, dacă consideră că e timpul să puneţi capăt oricărei relaţii, atunci chiar nu mai are rost să îţi pierzi vremea, că nu faci decât să te întristezi şi să te simţi vinovată. Nu degeaba prietenia este văzută precum un fluture, ai impresia că l-ai prins în timp ce nici măcar nu l-ai atins. Încearcă să fii şi tu distantă cu prietena ta şi vezi dacă te bagă ea în seamă, dacă te caută să vadă ce mai faci. Şi dacă nu îţi va da niciun semn, clar nu mai e interesată de tine deloc. Dacă totuşi simţi că nu te-ai putea lipsi de prietenia ei, atunci luptă să o recâştigi. Dă-i mai multă atenţie, încearcă să aveţi mai multe discuţii fără să o sufoci.
Pa-pa.
Heei, am trect si eu prin aceasta situatie. Pai la inceput am vrut sa o las balta. Gandeste-te, poate ai suparat-o cu ceva Sau poate e atasata de alt cineva... Eu am lasat cateva zile sa vad daca ma cauta ea, si m-a cautat. La tine in caz ca nu te cauta, caut-o tu si intreab-o ce a mai facut zilele astea, bla, bla. Si vezi ca e rece, o poti intreba de ce e asa distanta.
Funda? :*