Eu cred ca ar trebui sai explici ca te deranjeaza intr-un fel sau altul comportamentul ei ...cred ca se va gandi si va intelege
Hello.Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ii dai libertatea sa iasa doar ea impreuna cu iubitul ei.Este total aiurea sa iesi cu ei pentru ca uite cum interpretezi ceea ce fac ei si mai mult ca sigur in majoritatea timpului te simti in plus si jenata atunci cand ei se saruta sau "se urca unul peste altul". Daca vrei un sfat:cu siguranta nu ar trebui sa ii spui tu mamei ei secretele prietenei tale si faptul ca are un iubit, atunci cand va considera ca poate sa ii spuna o va face ea.Cred ca ar trebui sa te gandesti bine si daca chiar ti se pare ca "si-a luat-o in cap" sa vorbiti despre asta, dar nu trebuie sa ii impui cum sa se compoarte cu iubitul ei, ce sa faca sau nu, asa ca cel mai bine ar fi sa aiba un anumit timp in care iese cu el si alt timp in care iese cu tine. Good luck
Ma bucur ca ati faci griji pentru ea dar datoria ta de prietena este sa ai dai sfaturi folositoare nu sa te bagi in relatia ei.si nu sia luat-o in cap de vina sunt hormonii.iar pentru ei e ceva normal sa se urce unul peste altul ...cand o sa ai si tu iubit ti se va parea ceva normal
Andrei67y5 întreabă: