anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prietena, care tin foarte mult la ea, si ea, nu o suporta pe o fata, care vrea sa iasa cu mine, etc. Ele 2 sunt certate, acum cateva saptamani m-am certat cu prietena la care tin enorm la ea, din cauza acelei fete. Dar pana la urma, ne -am impacat. Ce pot face sa nu mai am probleme cu fata care nu o suporta prietena mea? Din cate am auzit eu, multi o judeca.Si,nici nu stiu prea bine de ce. Nu vreau sa ma cert cu prietena la care tin mult, intr-adevar, nici nu stiu ce sa mai fac, nu vreau s-o pierd.Persoana la care tin, m-a ajutat mult, si eu la fel am ajutat-o, dar cand imi cere alta persoana sa ma duc cu ea pana la magazin, sau altundeva, prietena mea se infurie, devine geloasa, si se supara pe mine. De multe ori ii explic ca doar la ea tin enorm. Voi ce credeti? Credeti ca tine la mine daca devine geloasa? Aproape zilnic imi spune ca chiar, intr-adevar tine la mine. Voi ce parere aveti? Si inca ceva...Despre cealalta fata, ce pot sa fac? Nu vreau s-o pierd pe prietena mea, si vreau sa fiu mereu alaturi de ea. Astept raspunsuri, va rog!

Răspuns Câştigător
| ğözde a răspuns:

Păăăăi da. Deci spune-i prietenei tale să nu facă o obsesie pentru tine. Dacă tot te iubeşte, să nu te mai facă să te simţi prost, că, până la urmă trebuie să ai şi tu prieteni/prietene. Şi în legătură cu cealaltă fată, spune-i că nu vrei să te mai cerţi cu prietena ta din cauza ei. Sau ceva de genu'..Adică spune-i adevărul dar să nu o doară foarte tare.Şi n-am înţeles ceva. Eşti fată sau băiat? laughing

1 răspuns:
| AdrianVoicu a răspuns:

Lezby O.O